Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν μιλούν εδώ και χρόνια: Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Νατάσα Θεοδωρίδου - «Με βρίζει χυδαία...»

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

29 Μαρτίου 2023 08:58
Δεν μιλούν εδώ και χρόνια: Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Νατάσα Θεοδωρίδου - «Με βρίζει χυδαία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και χρόνια φαίνεται πως δεν μιλούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από μια παρεξήγηση, όπου ο παρουσιαστής νόμιζε πως η τραγουδίστρια τον έβριζε χυδαία.

Ο Γιώργος Λιάγκας έμενε για καιρό στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως δεν αντάλλαζαν κουβέντα. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο ιλιγγιώδης μισθός του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1.

Η Νατάσα Θοεδωρίδου είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Εγώ τον Γιώργο τον συμπαθώ, αλλά κάποιος με έχει διαβάλλει στον Γιώργο»!

Γιώργος Λιάγκας και Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Γιώργος Λιάγκας για την παρεξήγηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είχε αναφέρει: «Είχα έναν συνεργάτη παλιά ο οποίος ερχόταν και μου έλεγε ότι με βρίζει χυδαία ο Γιάννης Πάριος και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Είχε πει και στον Πάριο ότι τον βρίζω χυδαία εγώ. Κάποια στιγμή συναντιόμαστε με τον Πάριο και ανακαλύπτουμε ότι αυτό το πρόσωπο έλεγε κακά λόγια και για μένα στον Πάριο και σε μένα γι' αυτόν. με τον Πάριο το τσέκαρα, με αυτήν δεν το έχω τσεκάρει, αλλά ο ίδιος μου είπε ότι με έβριζε. Πιθανολογώ ότι μπορεί να έχει γίνει το ίδιο πράγμα και με τη Θεοδωρίδου».

1.000.000 ευρώ το παλάτι του Γιώργου Λιάγκα: Στο «σφυρί» η βίλα του στην Τήνο!

«Βάζει πωλητήριο στο παλάτι του;». «Πόσο πουλάει το εξοχικό του;»! Είναι οι ψίθυροι που δίνουν και παίρνουν εδώ και μερικές μέρες στα πηγαδάκια της Τήνου!

Και αυτό γιατί οι κάτοικοι του νησιού περιμένουν πως και πως να μάθουν αν οι φήμες που θέλουν το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα να περνά σε ξένα χέρια αληθεύουν!

Ο παρουσιαστής ποτέ του δεν έκρυψε πως με τα χρήματα που έβγαλε δουλεύοντας ασταμάτατα όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, απέκτησε το σπίτι των ονείρων του. Το μέρος εκείνο που όταν περνάει το κατώφλι του, νιώθει την ψυχή του να πλημμυρίζει από ένα αίσθημα χαράς και αγαλλίασης!

Το τηλεφώνημα έκπληξη

Σύμφωνα με το περιοδικό YES MAGAZINE, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα έκπληξη! Για τον παρουσιαστή το εξοχικό του κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, καθώς εκεί είχε απομονωθεί μετά το διαζύγιό του από την Φαίη Σκροδά και μέχρι σήμερα το επιλέγει για τις διακοπές του. Σύμφωνα όμως με το YES MAGAZINE ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ισχυρό άνδρα του εφοπλιστικού κόσμου και του έκανε μια απίστευτη πρόταση! «Προσφέρω 1.000.000 ευρώ για το παλάτι σου στην Τήνο», φέρεται να του είπε, με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο» και να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση!

Διαβάστε περισσότερα στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα της χώρας:

1.000.000 ευρώ το παλάτι του Γιώργου Λιάγκα: Στο «σφυρί» η βίλα του στην Τήνο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share