Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Φαίη Ξυλά: «Μετά το διαζύγιό μου δέχομαι...»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Μαρτίου 2023 08:08
Άκρως αποκαλυπτική η Φαίη Ξυλά: «Μετά το διαζύγιό μου δέχομαι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στην Σόνια Μαγγίνα και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την ερώτηση που δέχεται για τα προσωπικά της μετά το διαζύγιό της. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Πιστεύεις πως δικαιολογείται μέχρι ένα βαθμό το ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη;

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου γιατί σε εμένα, όταν συζητώ με ανθρώπους, δεν έχει τύχει ποτέ να μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις. Μου μιλούν για τον ρόλο που παίζω, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση, μου δείχνουν την αγάπη τους, αλλά ποτέ δεν μου κάνουν προσωπικές ερωτήσεις.

Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Η ερώτηση για την προσωπική σου ζωή ωστόσο είναι μια ερώτηση που δέχεσαι συχνά, σωστά;

Ναι, μετά το διαζύγιό μου. Μόνο όταν είσαι παντρεμένος ησυχάζεις λίγο.

Αποκαλύψεις της Φαίης Ξυλά για τη σχέση με τον Βασίλη Μίχα: «Είμαι ανοικτή…»

Σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» τον τελευταίο καιρό, λόγω της συνεργασίας τους στο «Έρωτας με διαφορά», προχώρησε η Φαίη Ξυλά.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που έχει κερδίσει μαζί με τον παρτενέρ της τις καρδιές του κοινού, καθώς η νέα σειρά του Star παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον, αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στη θέση της πρωταγωνίστριας και το κατά πόσο είναι ανοικτή σε έναν έρωτα… με διαφορά ηλικίας.

Έρωτας με διαφορά: Η αποκάλυψη της σχέσης της Φαίης Ξυλά με τον Βασίλη Μίχα

«Μακάρι να ζούσα έναν τέτοιο έρωτα. Είμαι ανοικτή στον έρωτα από όπου κι αν έρχεται», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα του σταθμού, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι το σενάριο της σειράς την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Ταυτόχρονα, εξήρε τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Βασίλη Μίχα, προσθέτοντας πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και θεωρώντας, ότι για αυτό το λόγο το «Έρωτας με διαφορά» σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Δεν έκρυψε, πάντως, και την απογοήτευσή της για την χαμένη χρονιά του θεάτρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share