Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ασπίδα» για τη Σία Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη...»

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων;

29 Μαρτίου 2023 07:45
«Ασπίδα» για τη Σία Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θυμούνται τον επικό καβγά της Σίας Κοσιώνη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αέρα πριν μερικά χρόνια. Τότε ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν «ασπίδα» για τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως η πολιτικό όσο σπούδαζε στο Παρίσι εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη.

Τότε ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είχε γίνει ακόμα δήμαρχος Αθηναίων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν πρόεδρος της Βουλής. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η σύντροφός του πριν γνωρίσει τη Σία Κοσιώνη.

Για να υπερασπιστεί τη γυναίκα του ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έβγαλε τα συμπεράσματά του, διότι είχαμε πραγματικά μια χυδαία, μια αήθη επίθεση από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα θα μου επιτρέψετε να μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο.

Η γιαγιά μου η μακαρίτισσα έλεγε ότι ο Θεός καταράστηκε το μυρμήγκι και του έδωσε φτερά να πετάξει. Η κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θεωρεί προφανώς και εμφανίζεται λες και κουβαλάει στους ώμους της γενεές και γενεές θυσιών και αγώνων της αριστεράς.

Σία Κοσιώνη και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επειδή στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι αυτά δεν τα αντέχουμε στην κριτική γιατί πώς θα μπορούσε να κουβαλήσει όλους αυτούς τους αγώνες;

Στο Παρίσι όπου σπούδαζε όταν εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη ή όταν υπερασπιζόταν τους βιαστές; Αλλά τέλος πάντων, δεν πρέπει να ρίξουμε το δημόσιο διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι θεσμικά να την σεβαστούμε και να την τιμήσουμε ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας.

Είναι ένα τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι πολιτικοί όταν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μία ερώτηση, όταν θέλουν να υπεκφύγουν»

Σοκάρει ο Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν περίμενα η Σία Κοσιώνη να…»

Στη σχέση τους και το παιδί που απέκτησαν με τη Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης σε μια διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» και τον Άρη Καβατζίκη. Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων σόκαρε με την εξομολόγηση που έκανε για τη σύζυγό του και τι δεν περίμενε από αυτήν.

«Ο μικρός μου γιος είναι ο πιο συνεργάσιμος από όλους. Τώρα περπατάει, έχει αρχίσει να έχει ισχυρή άποψη. Ευτυχώς έχει πάρει από τη μαμά του, οπότε όλα είναι καλά» είπε γελώντας ο Κώστας Μπακογιάννης. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία που αφήνει στο ζευγάρι η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε.

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη

Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω «ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε». Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε. Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Δεν θέλω να πω και τίποτα που δεν πρέπει να πω, ρωτήστε εκείνη» είπε για τη γυναίκα της ζωής του, Σία Κοσιώνη.

«Στην καθημερινότητα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας να τρώμε. Θα έλεγα καλύτερα ας μείνουμε στα τέσσερα παιδιά» είπε κλείνοντας ο φανερά ερωτευμένος δήμαρχος Αθηναίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share