Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δυστυχώς ο Γιώργος Μαρίνος δεν...»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Πωλίνα!

Τι συνέβη;

28 Μαρτίου 2023 20:20
«Δυστυχώς ο Γιώργος Μαρίνος δεν...»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Πωλίνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πωλίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο, τονίζοντας πως έψαξε όπως όλοι να τον βγει, όμως κατάλαβε πως είχε ήδη κάνει την επιλογή του.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένος και κανείς δεν γνωρίζει το πού μένει και αν είναι καλά στην υγεία του, αφού έχει επιλέξει να μην μιλάει με παλιούς του φίλους!

Η εξομολόγηση της Πωλίνας για τον Γιώργο Μαρίνο

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για την καριέρα σας;

Ο σημαντικός αυτός άνθρωπος ήρθε αργότερα, το 1981 αφού είχα κάνει ήδη πολλές δουλειές και είχα δουλέψει σε μεγάλες πίστες. Ο Μαρίνος με είδε και μου πρότεινε να με πάρει. Ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ζωής μου και ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα. Τότε ο Γιώργος ήταν στο φόρτε του και θυμάμαι ότι από το πρόγραμμά μας πέρασε όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Είχα μάλλον και άγνοια κινδύνου, δεν καταλάβαινα και πολλά αλλά ο Μαρίνος με ξεδίπλωσε.

«Δυστυχώς ο Γιώργος Μαρίνος δεν...»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Πωλίνα!

Τον αναζητήσατε τώρα που είχε περάσει και μία δύσκολη περίοδο με την υγεία του;

Τον αναζήτησα όπως όλοι. Κατάλαβα όμως ότι επειδή δεν έζησε τη ζωή που ήθελε ο ίδιος, έκανε την επιλογή του τώρα. Είναι νομίζω σαν να σου λέει δεν θέλω. Δεν θέλω να θυμηθώ τίποτα από τα παλιά και από αυτά όλα που έζησε. Πρέπει η επιλογή του να γίνει σεβαστή.

Πουλήθηκε η βίλα του στο Νέο Βουτζά

Όπως αποκαλύφθηκε, όμως, το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή "το Πρωινό", το σπίτι του στο Νέο Βουτζά πουλήθηκε πριν από 10 χρόνια και πλέον μένει εκεί ζευγάρι επιχειρηματιών.

«Η βίλα έχει πουληθεί περίπου εδώ και δέκα χρόνια. η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα. Τώρα μένει ένα ζευγάρι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο. Ένας λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να το πουλήσει ήταν και η ληστεία που είχε γίνει υπό την απειλή όπλου το 2012», ανέφερε δημοσιογράφος του "Πρωινού".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share