Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η κατάρα του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις...»

Απίστευτο!

28 Μαρτίου 2023 17:14
Σοκάρει η κατάρα του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η κατάρα για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία βγήκε στην φόρα μέσα σε πέντε χρόνια «ξεκληρίστηκε» ολόκληρη, ύστερα από το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι υπήρξαν άλλοι τρεις θάνατοι, αφού πρώτα ο Ντέιβιντ Μουρτινκέλι πήρε τη ζωή του αγαπημένοι ηθοποιού, με τον Αλέξη Στεφανάκη να συγκλονίζει με όσα αναφέρει, ενώ πριν από τη δολοφονία ο ηθοποιός είχε κάνει τη δική του έκκληση.

«Νομίζω ότι όλοι σημαδεύτηκαν από αυτή την ιστορία. Ήταν πολύ ισχυρός ο δεσμός που είχε με την αδερφή του. Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο. Κάθε διαδρομή αυτής της περιόδου που έχουμε τα δικαστήρια, πέθαινε ένας άνθρωπος της οικογένειας.

Πέθανε η αδερφή του, πέθανε ο γαμπρός του. Πέθανε η μάνα του. Οι θάνατοι αυτοί συνέβαιναν κάθε φορά πριν από δικαστήριο. Δεν έχουμε έναν θάνατο, έχουμε ουσιαστικά τέσσερις θανάτους. Ο άνθρωπος αυτός δεν σκότωσε τον Νίκο, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους» είπε ο κ. Στεφανάκης. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα ήθελε να θυμάται ο κόσμος τον Νίκο Σεργιανόπουλο:

«Η πραγματικότητα του Νίκου ήταν πολύ φωτεινή. Η εσωτερική πραγματικότητα ήταν πολύ σκοτεινή. Εγώ θέλω έτσι να τον θυμόμαστε. Σαν έναν άνθρωπο που άξιζε όλη αυτή την αγάπη, όλη αυτή η καλοσύνη που αυτός έβγαζε. Βοηθούσε πολύ κόσμο, χωρίς ποτέ να επιδιώκει να μαθευτεί. Ένας άνθρωπος που είχε πάρα πολύ καλές πλευρές και ένας άνθρωπος που δυστυχώς βασανιζόταν από τις δικές του Ερινύες».

Νίκος Σεργιανόπουλος

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Έκοψε το λαρύγγι του και συνέχισε να...»

«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008. Μάλιστα δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον δράστη, αναφέροντας πως πρώτα έκοψε το λαρύγγι του ηθοποιού και μετά συνέχισε να τον μαχαιρώνει!

Τότε είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορούμενου χωρίς τα ελαφρυντικά που του είχαν αναγνωριστεί πρωτοδίκως, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να αντιμετωπίσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Η εισαγγελέας, ήταν κατηγορηματική στην ενοχή του Γεωργιανού Δαβίδ Μουρτινέλι για την δολοφονία του ηθοποιού και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελε να τον εξοντώσει». Με την ευκαιρία σε αυτόν κατέληξε η τεράστια περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου 14 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γεωργιανός ήθελε να τον σκοτώσει και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα έγινε η διατομή του λάρυγγα και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα τραύματα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βοά για την βιαιότητα αυτού του εγκλήματος», ενώ αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ήταν έγκλημα πάθους, υποστηρίζοντας πως «η ψυχραιμία και οι ιδιαίτερες ικανότητες με τις οποίες ο κατηγορούμενος απασφάλισε την πόρτα καθώς και η αγωνιώδης προσπάθεια του να καταληστέψει το θύμα, δεν συνδέονται με ένα άτομο που δεν ήξερε τι έκανε».

Στη συνέχεια, η εισαγγελέας αποκάλεσε τον Γεωργιανό δολοφόνο ως μια «επικίνδυνη προσωπικότητα» που είχε ως πρόθεση να σκοτώσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να τον ληστέψει, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως εκδίδονταν συνεχώς στην πλατεία Βικτωρίας και τον χαρακτήρισε «περιθωριακός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share