Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Ανθή Βούλγαρη - «Με έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες στιγμές...»

Όλα στο φως για την παρουσιάστρια

28 Μαρτίου 2023 16:41
Αποκάλυψη «βόμβα» για την Ανθή Βούλγαρη - «Με έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες στιγμές...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μιλούν για την «χημεία» τους, την τηλεθέαση και το…πρωϊνό ξύπνημα στην εκπομπή «Ελένη». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αρχικά μίλησαν για το πρωινό ξύπνημα, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκινάει στις 5 η ώρα.

«Το πρωϊνό ξύπνημα συνηθίζεται και αν δεν πάει καλά η μέρα έχεις και νευρά πρωί – πρωί. Μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι», είπε Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είπε ««το πρωϊνό ξύπνημα δεν συνηθίζεται με τίποτα, αλλά αν έχεις καλή παρέα σηκώνεσαι λίγο πιο ευκολά»

Πώς συνεχίζεται η υπόλοιπη μέρα όμως για τους αγαπημένους παρουσιαστές;

«Μόλις τελειώνει η εκπομπή κάνουμε μια σύσκεψη, μετά ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα πάω στην εφημερίδα. Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ώρα για να ξεκουραστώ και το βραδύ στις 10 πέφτω για ύπνο», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαόπουλος.

Ενώ η Ανθή Βουλγαρη είπε: «δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι, αλλά γύρω στις 9 το βράδυ πέφτω για ύπνο».

Στην συνέχεια σχολίασαν τα ποσοστά τηλεθέασης.

«Η τηλεθέαση την μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς», σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Η Ανθή Βούλγαρη «τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν – κατεβαίνουν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι τηλεθεατές κρίνουν».

Αναφορικά με την τηλεοπτική τους «χημεία» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε «εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταιριάξει τηλεοπτικά με την Ανθή».

«Με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη», παραδέχθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

Και πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαόπουλος: «Και θα μαλώσεις και θα τα βρεις με τον άλλον, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει σεβασμός στον επαγγελματισμό και στην άποψη του. Θαυμάζω το χαμόγελο της Ανθής, την καλοσύνη της και το ότι ξέρει να μαγειρεύει».

Κι αποκάλυψε ο παρουσιαστής: «η Ανθή με έχει βοηθήσει σε αρκετά σε δύσκολες στιγμές και στον τηλεοπτικό αέρα».

Η Ανθή Βούλγαρη για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Η απίστευτη υπομονή του Ιορδάνη και η ηρεμία του με εκνευρίζει κάποιες φορές, αλλά είναι και αυτό που θαυμάζω σε εκείνον. Ο Ιορδάνης δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Επίσης είναι φίλος και «οικογένεια» μου… και είναι πάντα εκεί».

Σε ερώτηση πώς αφορτίζονται οι παρουσιαστές απάντησαν: «Το σαββατοκύριακο για να αποφορτιστώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Εγώ αποφορτίζομαι όταν πηγαίνω στον στάβλο και βρίσκομαι δίπλα σε άλογα και ζώα», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Λύτρωση» για την Ανθή Βούλγαρη: «Ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα!»

Στο πόστο της επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (20/3) η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες από το «Κοινωνία Ώρα MEGA», καθώς ήταν άρρωστη.

Σήμερα, έχοντας αναρρώσει, βρέθηκε κανονικά στο στούντιο δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που την υποδέχτηκε με μια θερμή αγκαλιά, ενώ η ίδια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματά του.

«Σας έχω μια ωραία έκπληξη. Έχω ένα λευκό περιστέρι που έρχεται σήμερα στην εκπομπή. Θα έρθεις;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για να υποδεχτεί την Ανθή Βούλγαρη. Παράλληλα, άκρως αποκαλυπτική υπήρξε η Ανθή Βούλγαρη: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα...»

«Καλημέρα, ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα! Έλα να σε πάρω αγκαλιά. Είμαι καλά! Τι κάνετε; Μου λείψατε, μου έλειψες. Ξεκουράστηκα, έφαγα. Άντε παιδιά, να μπούμε σε έναν ρυθμό! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας». είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος κι ευχήθηκε υγεία σε όλον τον κόσμο.

Τo πρωί της Πέμπτης (16/3), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος καλημέρισε τους τηλεθεατές της «Κοινωνίας Ώρα MEGA» χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλευρό του.Η δημοσιογράφος ήταν αδιάθετη, στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο, όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε ο συμπαρουσιαστής της στην έναρξη της εκπομπής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share