Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξεδιπλώθηκε» ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου: «Την συζήτηση για το αν είμαι υιοθετημένος...»

Τι εξομολογήθηκε;

28 Μαρτίου 2023 14:14
«Ξεδιπλώθηκε» ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου: «Την συζήτηση για το αν είμαι υιοθετημένος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξεδιπλώθηκε» ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου, μιλώντας για τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα του πριν πολλά για το αν είναι υιοθετημένος. Με την ευκαιρία, έτσι ήταν η τραγουδίστρια στα 16 της!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Μάνος Θεοφίλου είχε ανταποδώσει την αγάπη προς την μητέρα του: «Την συζήτηση για το αν είμαι υιοθετημένος, θυμάμαι ότι την έκανα με την μητέρα μου. Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί να αναρωτηθώ;

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο».

Ο γιος της, είχε πάντα μία υπέροχη σχέση με τους γονείς του και εκείνοι μεταξύ τους. Ακόμη και όταν ο πατέρας του παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, όπως και η μητέρα του, τον γνωστό παραγωγό Σωτήρη Μπασιάκο. Στην εφηβεία του, όπως ήταν φυσικό, όλοι στο σχολείο τον αποκαλούσαν ως τον γιο της Αλεξίου, αλλά αυτό μόνο περηφάνια του δημιουργούσε όπως είχε δηλώσει: «Ο πατέρας μου δεν ήταν τόσο γνωστός όσο εκείνη. Αλλά αργότερα κατάλαβα, ότι είναι μεγάλη ευλογία να είμαι ο γιος της Αλεξίου».

Ευλογία ήταν και για εκείνη ο γιος της, ειδικά το διάστημα όπου πριν από μερικά χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο.

Σε μία κοινωνική δράση για τις γυναίκες και τον καρκίνο, η Χάρις Αλεξίου είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά της: «Αισθάνθηκα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Χρειαζόμαστε στήριξη για να αντιληφθούμε, ότι η ζωή δεν σταματάει. Με την ανακοίνωση της νόσου, το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπει τη ζωή σου από την αρχή. Γινόμαστε εγωκεντρικές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και οι άλλοι άνθρωποι νοσούν» είχε δηλώσει δίνοντας ωστόσο μήνυμα ελπίδας και ενδυνάμωσης για όλες τις γυναίκες που το έχουν αντιμετωπίσει. Γιατί η ζωή συνεχίζεται και είναι ωραία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share