Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Λεφτά με το κιλό: Αυτός είναι ο ιλιγγιώδης μισθός του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1!

Το κανάλι βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

28 Μαρτίου 2023 10:05
Λεφτά με το κιλό: Αυτός είναι ο ιλιγγιώδης μισθός του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεφτά με το...κιλό φαίνεται πως παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μαστοράκη για τον ιλιγγιώδη μισθό που λαμβάνει κάθε μήνα από τον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έκαναν...φτερά 500.000 από τους λογαριασμούς του με τη Φαίη Σκορδά.

Μεγάλο θέμα γίνεται για τους μισθούς των παρουσιαστών και αν αυτοί είναι τόσο φουσκωμένοι όσο στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως πλέον οι μισθοί στην τηλεόραση έχουν πέσει πολύ όμως κάποιοι ακόμη πληρώνονται πολύ καλά.

Ο Νίκος Μαστοράκης είχε βρεθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν χρόνια και μεταξύ άλλων ξεκίνησε κουβέντα για τους μισθούς στην τηλεόραση αλλά και συγκεκριμένα για τα λεφτά που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας.

μισθός Γιώργου Λιάγκα από ΑΝΤ1

Ο καλεσμένος του Νίκος Μαστοράκης του είπε: «Εσύ παίρνεις κάπου 25.000 ευρώ το μήνα, απ' οτι ξέρω» και τότε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας πλάκα του είπε στον αέρα της εκπομπής του "55.000 ευρώ" και ο Νίκος Μαστοράκης συνέχισε: «Α, 25 ήταν στο Mega!» Kαι ο Γιώργος γελώντας είπε: «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη»!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει βέβαια αυτό ή αν έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως κάποια δόση αλήθειας θα έχει.

Δεν... τραβούσε άλλο η υπόθεση: Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήραν το διαζύγιο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν χωρίσει εδώ και επτά χρόνια, διατηρώντας άψογες σχέσεις λόγω των παιδιών τους, αλλά μην έχοντας τη δυνατότητα να καταφέρουν να μείνουν μαζί, όσο αγαπημένοι κι αν ήταν.

Σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», η παρουσιάστρια ερωτήθη για το διαζύγιο το 2016, απαντώντας στο τι ήταν αυτό, που έφερε τη ρήξη στο γάμο τους, μην κρύβοντας εσχάτως την ενόχλησή της με ένα περιστατικό.

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να είχαμε χωρίσει. Ούτε ποτέ θεώρησα ότι είναι απλό. Αυτό που ακούμε, ότι όλοι χωρίζουν, εμένα με εκνευρίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο και μακάρι να μη γίνεται. Λέω τη γνώμη μου, έτσι το βλέπω εγώ. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι μόνο μία σχέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το έκανα λέγοντας: "δεν πειράζει". Δεν σκέφτηκα ότι δεν έχω ανάγκη, πως έχω τη δουλειά μου ή την οικογένειά μου να με στηρίζει. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως... Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι ο Γιώργος, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια» ανέφερε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε, λέγοντας αν έπαιξε ρόλο στον χωρισμό η συνεργασία τους.

«Δεν νομίζω. Δεν το πιστεύω αυτό. Θα ήταν μία εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου ως ελαφρυντικό. Δεν θα το κάνω. Γιατί είχαμε ένα κοινό στόχο. Δεν μας απομάκρυνε, μας έδενε αυτό. Δεν είναι θέμα μόνο έρωτα, είναι και παρέας. Εγώ με τον Γιώργο γελούσα. Περνούσαμε καλά! Και στις εκπομπές με το χιούμορ του, που περνούσε, υπήρχε αυτό στη σχέση μας. Δεν λέω πως εγώ είμαι η καλή και ο άλλος ο κακός. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Έβλεπα το άσπρο, έβλεπε το μαύρο. Και αυτά δεν υπήρχε τρόπος να τα ενώσεις. Αν υπήρχε, θα το κάναμε».

Η αλήθεια για τη σημερινή τους σχέση

Για τη σχέση τους σήμερα, η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι «στην αρχή, όσοι έχουν περάσει ένα διαζύγιο το ξέρουν, υπάρχει έντονος ηλεκτρισμός. Πάντα! Στην πορεία φεύγει κάπως. Και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Ακόμα και τώρα βγάζω πρόγραμμα για κάποιες δραστηριότητες των παιδιών και αμέσως θα του το στείλω. Σέβομαι ότι είναι ο μπαμπάς τους. Πάντα θα τον ρωτήσω για τα παιδιά. Εγώ σαν μαμά πάντα έχω την άποψή μου, δεν είμαι τόσο χαλαρή. Ο Γιώργος μπορεί να με θεωρεί και υπερβολική. Πάντα θα ενημερώσω για ό,τι κι αν γίνει. Και για τα παιδιά πρέπει να είναι έτσι, ιδίως αν δεν με ακούν. Τους λέω "Θα πάρω τον μπαμπά σας", αλλά τον κάνουν ό,τι θέλουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share