Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από το γιο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην...»

Τι αποκάλυψε;

28 Μαρτίου 2023 09:01
«Βόμβα» από το γιο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης και πέταξε «βόμβα». Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ και τα live του J2US, τόνισε πως ήρθε η ώρα για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει αυτή η σεζόν. Μία σεζόν δύσκολη για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες», δηλώνει ο Φοίβος Παπαδάκης. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Ανήκω στο ΟΡΕΝ, δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά αλλά νομίζω ότι θα ήθελα – και έχει έρθει και η ώρα – να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα μόλις ξεκίνησα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Έχω πολλούς στόχους, όνειρα και πολλά να κάνω. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα αποκλειστικά θέματα που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση», αποκαλύπτει ο Φοίβος Παπαδάκης στη συνέχεια.

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου ‘χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου», δηλώνει κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο

Κόλαφος ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: «Κάποιες φορές είναι πολύ αυστηρός, δεν μου επέτρεψε ποτέ να...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φοίβος Παπαδάκης στην εφημερίδα Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, βέβαια, ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο βενιαμίν της οικογένειας.

Ήταν δύσκολο να απεγκλωβιστείτε από τη σύγκριση με τον πατέρα σας, Γιώργο Παπαδάκη.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι γιατί ο πατέρας μου δεν επέτρεψε ποτέ να μπω σε αυτή τη σύγκριση. Μπορεί η ευθύνη του ονόματος μου να είναι μεγάλη αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Υπάρχουν στιγμές που μόνος μου μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης, ωστόσο αμέσως καταλαβαίνω πως είναι λάθος. Μιλάω μαζί του, παίρνω την γνώμη του και τον ρωτάω τι μπορώ να βελτιώσω.

Φοίβος και Γιώργος Παπαδάκης

Είναι αυστηρός;

Κάποιες φορές είναι πολύ αυστηρός και θα με κρίνει κυρίως στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Όμως, το αποζητώ, γιατί είμαι πολύ τυχερός που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πατέρας μου.

Ξέρατε πριν ασχοληθείτε με αυτή τη δουλειά πόσο σπουδαίος δημοσιογράφος είναι;

Πάντα ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, πάντα ήξερα την αξία του. Από τη στιγμή που μπήκα στον ίδιο χώρο, υπάρχουν στιγμές που το σκέφτομαι και τον εκτιμώ ακόμη περισσότερο, γιατί τώρα αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες. Σκέφτομαι πως ανταπεξήλθε στα ωράρια, τις αντοχές που έχει, ότι έχει διαχειριστεί πολλές διαφορετικές εποχές της χώρας μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share