Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μαίη Ζαννή: Το σύντομο ειδύλλιο και το παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη πριν γνωρίσει τη Σία Κοσιώνη

Το παιδί εκτός γάμου και η σχέση τους

28 Μαρτίου 2023 08:25
Μαίη Ζαννή: Το σύντομο ειδύλλιο και το παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη πριν γνωρίσει τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης προτού καταλήξει με τη Σία Κοσιώνη, και μετά το διαζύγιό από την πρώτη του σύζυγο είχε ζήσει ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Μαίη Ζαννή, αποκτώντας μάλιστα και ένα παιδί

Ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων, λίγο καιρό μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του κ. Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, έμπλεξε σε μια άλλη ιστορία, σε μια σχέση, καρπός της οποία είναι ένα ακόμη παιδί, ένα κοριτσάκι.

Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε. Ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά όπως πίστευε.

Η μητέρα του παιδιού, που καθόλου ευχάριστα δεν δέχθηκε την απόφαση του χωρισμού τους, απαίτησε μια ιδιαίτερα υψηλή διατροφή για να δεχθεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ανάμεσα στους δύο.

Το ποσό που ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα φτάνει τα 6.000 μηνιαίως. Ο κ. Μπακογιάννης της ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να το δώσει, αφού τα μηνιαία του έσοδα ήταν μόλις 1.400 ευρώ από το μισθό του Δημάρχου.

Μαίη Ζαννή και Κώστας Μπακογιάννης

Εκεί ακριβώς ξεκίνησε η δικαστική περιπέτεια των δύο πλευρών. Η Μητέρα κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να της επιδικαστεί το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενη την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας Μητσοτάκη.

Η ίδια στράφηκε κατά της μητέρας του κ. Μπακογιάννη, της Ντόρας Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ως γιαγιά έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρει για τη διατροφή και τα έξοδα ανατροφής του παιδιού.

Στο κείμενο της αίτησης, φέρεται ότι προσάπτει και γενικότερη αδιαφορία του Κώστα Μπακογιάννη απέναντι στο παιδί από την ημερομηνία της γέννησής του.

Ποια είναι η Μαίη Ζαννή;

Ποια, όμως, είναι η Μαίρη Ζαννή; Η μητέρα του παιδιού που απέκτησε ο Κώστας Μπακογιάννης εκτός γάμου είναι εγγονή κορυφαίου Έλληνα πολιτικού και, μάλιστα, του πρώην πρωθυπουργού, Γεωργίου Ράλλη.

Μαίη Ζαννή

Θεωρείται ότι έχει οικονομική επιφάνεια, χαίρει ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και αντιμετωπίζεται ως καλή επαγγελματίας και ικανό πολιτικό στέλεχος.

Έχει θητεύσει ως σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργάζεται στα γραφεία του κόμματος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share