Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάτι ετοιμάζουν: Πρώτες κοινές αναρτήσεις 7 χρόνια μετά για Μαυρίδη - Τανιμανίδη! Τα follows και οι φήμες για επιστροφή του World Party!

Το παρασκήνιο της επανένωσης και η επόμενη μέρα μιας δυνατής φιλίας!

28 Μαρτίου 2023 08:06
Κάτι ετοιμάζουν: Πρώτες κοινές αναρτήσεις 7 χρόνια μετά για Μαυρίδη - Τανιμανίδη! Τα follows και οι φήμες για επιστροφή του World Party!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

7 χρόνια ήταν πολλά για να είναι χώρια δύο στενοί φίλοι σαν τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη! Η αλήθεια είναι πως ο τσακωμός των δύο παιδιών και παρουσιαστών του World Party είχε στεναχωρήσει πολλούς fans τους ωστόσο ανήκει πλέον στο παρελθόν!

Μπορεί, πριν μερικούς μήνες, στα βαφτήσια των δίδυμων κοριτσιών ο Σάκης Τανιμανίδης να κάλεσε τον Γιώργο Μαυρίδη και να βάζει τέλος σε έναν τσακωμό 7 ετών, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν είχε ακολουθήσει τον άλλον στο Instagram! Έγινε κι αυτό και μάλιστα οι δύο πρώην κολλητοί είναι ξανά πολύ κοντά!

Κι αυτό έγινε με τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο Instagram! Όχι απλά ο ένας ακολούθησε τον άλλον, αλλά πόσταραν και δύο κοινές φωτογραφίες. Η πρώτη ανέβηκε πριν 4 μέρες, όταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παγωτού, η παρέα είχε βρεθεί στο μαγαζί του Σάκη στο Θησείο (δείτε το εδώ).

Η άλλη όμως ανέβηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον Γιώργο Μαυρίδη να θέλει να κάνει πλακίτσα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα... κεφάλια τους, ωστόσο πολλοί έπιασαν το νόημα αφού η αλήθεια είναι πως τα δύο παιδιά κάτι ετοίμαζουν;

Λέτε να έχουμε επιστροφή του World Party ή κάτι παρόμοιο; Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό! Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως ετοιμάζουν κάτι κοινό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό... Εμείς να πούμε πως χαιρόμαστε πολύ που βλέπουμε ξανά μαζί και αγαπημένα τα δύο παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share