Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Κούφανε» τη Λασκαράκη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το ότι θα κάνει σ@ξ...»

«Καλύτερα να μην είναι στερημένο το κορίτσι»

28 Μαρτίου 2023 07:52
«Κούφανε» τη Λασκαράκη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το ότι θα κάνει σ@ξ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κούφανε» τη Βάσω Λασκαράκη ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης με αυτά που είπε. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του δήλωσε με πολύ φυσικό τρόπο πως το ότι θα κάνει σ@ξ η κόρη τους είναι δεδομένο.

Μάλιστα, πριν οι δυο τους τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε αποκαλύψει πως αν έκανε δεύτερο παιδί πάλι κορίτσι θα ήθελε να είναι. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη του.

«Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα δεύτερο παιδί. Είναι και οι εποχές δύσκολες. Δεν πρέπει να σε πιάνει ανυπομονησία σε τέτοια θέματα. Άλλωστε τυχερά είναι αυτά» δήλωσε στο Εγώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εξήγησε γιατί δεν θέλει αγόρι.

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Για να βγαίνει μέχρι αργά έξω και να μπεκροπίνει; Αν έρθει στη ζωή μου ένα ακόμα παιδί, πάλι κορίτσι θα ήθελα να είναι. Το μόνο που εύχομαι είναι να βρει έναν καλό σύντροφο που να της φέρεται καλά. Το ότι θα κάνει σεξ είναι δεδομένο.

Είτε κάνει πενήντα φορές, είτε δεκαπέντε, είτε δυο , θα κάνει. Δεν το αποφεύγεις. Καλύτερα να μην είναι στερημένο το κορίτσι. Αρκεί να έχει βρει ένα καλό παιδί»

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Είναι κούκλα, ταλαντούχα και φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Φυσικά είναι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει συνδεθεί με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πριν λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την δουλειά της αλλά και τους φόβους της όσον αφορά το επάγγελμά της. Με την ευκαιρία, δείτε την δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Η πληθώρα σειρών, που βλέπουμε φέτος, σας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον;

«Χάρηκα πολύ που είδαμε τόσες σειρές, περάσαμε δύσκολα τεχνικοί και ηθοποιοί. Ωστόσο, με φοβίζει όλο αυτό. 0 αριθμός των σειρών που είδαμε φέτος, που θύμισε τις εποχές που εγώ ήμουν στην «Πολυκατοικία» του MEGA, με τρόμαξε. Τότε ξεκινήσαμε 50 σίριαλ και ι να τερματίσουμε μόλις οκτώ. Ηταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να εντάξει η αγορά της Ελλάδας. Ισως θα έπρεπε οι δουλειές να ήταν λιγότερες, με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα!»

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Νιώθετε ότι η κωμωδία σάς ταιριάζει περισσότερο;

«Ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου, μου αρέσει να ξέρω ότι μέσω της δουλειάς μου κάποιος διασκεδάζει και περνά καλά. Μου αρέσει αυτός ο ρεαλισμός μιας κωμωδίας καταστάσεων. Κάποιος Βλέπει έναν ήρωα να t περνά κάτι, με χιουμοριστικό τρόπο και ο τηλεθεατής θα γαληνεύσει τα δικά του προβλήματα. θεωρώ ότι το χιούμορ σε πάει παρακάτω στη ζωή»

Το χιούμορ απελευθερώνει τους ανθρώπους;

«Νομίζω είναι από τα πιο Βασικά στοιχεία. Ένα χιούμορ έξυπνο και ευφυές μπορεί να σε πάει παρακάτω, να σε κάνει οικείο και ερωτεύσιμο. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορούν να «απαλυνθούν» με το χιούμορ. Δεν χρειάζεται όλα να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί έχει κίνηση στον δρόμο, γιατί η δουλειά μας πήγε στραβά! Αν τα δεις όλα αυτά με αισιοδοξία και χιουμοριστικό πρίσμα, τα ξεπερνάς εύκολα»

Πόση δουλειά πρέπει να έχει κάνει κάποιος με τον εαυτό του για να είναι πιο... ζεν και να μη «χαλιέται» με όλα αυτά που αναφέρατε;

«Δουλειά υπάρχει πολλή και να πω Βεβαίως ότι κι εγώ δεν ήμουν πάντα έτσι. Ακόμη μπορεί να τρελαίνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως προσπαθώ να κάνω μία «παύση» να ακούσω τον τόνο της φωνής μου και vα καταλάβω σε τι σημείο βρίσκομαι, θέλει μία οργάνωση, πρακτική και ψυχική. Τα προσπαθώ όλα αυτά, λοιπόν».

Πηγή: Tv Τύπος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share