Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ντόμπρα» η Άντζελα Δημητρίου: «Δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους...»

Τα είπε... έξω από τα δόντια για ακόμη μία φορά!

27 Μαρτίου 2023 23:38
«Ντόμπρα» η Άντζελα Δημητρίου: «Δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία και διανύει την εγκυμοσύνη της και σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι καθ' όλα έτοιμη να μπει στον ρόλο της γιαγιάς και μάλιστα δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη. Θυμηθείτε επίσης τον λόγο που η ίδια χώρισε τον Γιώργο Τρούπη!

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνωστή ως "Λαίδη" μίλησε για τον εαυτό της και το πώς είναι σαν γυναίκα έξω από την μεγάλη σταρ που όλοι μας γνωρίζουμε, ενώ παράλληλα έκαν λόγο και για την εγκυμοσύνη της κόρης της και είπε πώς ο πατέρας της κόρης της δεν ήταν ποτέ δίπλα τους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουν καμία επαφή μέχρι και σήμερα.

Μέρος της συνέντευξης της αγαπημένης τραγουδίστριας:

Άντζελα Δημητρίου

Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι». Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share