Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Έκανα τεστ DNA για να βρω...»

Δε δίστασε να το αποκαλύψει ο παρουσιαστής

27 Μαρτίου 2023 17:21
Κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Έκανα τεστ DNA για να βρω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη νέα τότε και...διαφορετική δραστηριότητα που έκανε εν μέσω καραντίνας το 2020, την αναζήτηση συγγενών του μέσω του DNA του.

«Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αποχώρηση της Τζούλιας Νόβα από τον «Τροχό της τύχης».

Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα. Μια κοπέλα, 8η ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Τρόμαξα όταν το είδα, ήταν ίδια με την μητέρα μου. Έχουμε πολύ μακρινή συγγένεια όμως το DNA σε ακολουθεί παντού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ανατροπή από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Αν ήμουν άνεργος, θα έμπαινα στη διαδικασία...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε την ανατροπή σε συνέντευξή του και αποκάλυψε για πρώτη φορά σε τι διαδικασία θα έμπαινε, αν ήταν άνεργος.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά στο TV ΕΘΝΟΣ: «Έγινε μια κρούση για να παρουσιάσω πρωινό, αλλά δεν προχώρησε. Με τίμησε το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.

Δεν μου τραβούν το ενδιαφέρον τα πρωινά με τον τρόπο που γίνονται. Βέβαια δεν ξέρεις πόσο εφικτό είναι να το αλλάξεις.

Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό του Mega, περίμενα ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί είναι ξεχωριστός. Από τη στιγμή που και εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από μία συνταγή που υπάρχει, νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι».

Και κατέληξε: «Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω πρωινό αν ήμουν άνεργος και άρπαζα την ευκαιρία για να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Από τη στιγμή που έχω την εναλλακτική, δηλαδή ένα υπέροχο τηλεπαιχνίδι, το οποίο αγαπιέται κιόλας από τον κόσμο, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share