Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο παιδί του Καρβέλα...»: Αποκάλυψη-βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Τι εξομολογήθηκε;

27 Μαρτίου 2023 14:46
«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο παιδί του Καρβέλα...»: Αποκάλυψη-βόμβα από την Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε μιλήσει πριν λίγο χρόνια για όλα στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακό" και τη Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της, Αντρέα, αλλά και την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Με την ευκαιρία δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλή μητέρα. Ξέρω ότι λατρεύω τον γιο μου και είναι η καψούρα της ζωής μου. Είναι ο γκόμενός μου. Έχω με το παιδί μου ερωτική σχέση. Πρέπει να σταματήσω να μιλάω γι' αυτόν όμως γιατί δεν γουστάρει καθόλου και το σέβομαι... Είναι ωραίος, είναι καλός.

Έχει πάρει και από εμένα και από τον Νίκο και από όλο μας το σόι που είναι όλοι περίεργοι άνθρωποι. Βασικά είναι cool άτομο... Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα επιλέξει μόνος του αν θέλει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά το δημόσια ή όχι...», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο παιδί του Καρβέλα...»: Αποκάλυψη-βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος χάρηκα γιατί γουστάραμε πολύ σ΄ εκείνη την φάση με τον Νίκο. Είχα πάντα όμως τα υπαρξιακά ερωτηματικά και τις φρίκες που τρώω εγώ για το πώς είναι να μεγαλώνει μέσα σου ένας άνθρωπος. Δεν το έβλεπα από την νορμάλ πλευρά πάντα. Είχα και την άλλη σκέψη του θρίλερ, ότι δεν μπορεί να είναι πολύ φυσιολογικό που μέσα σου υπάρχει ένα πλάσμα που μεγαλώνει και κάτι σου ρουφάει. Ο Θεός μάλλον βοηθάει όλο αυτό να το υποβαθμίζεις...»

Χαμός με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια: Η «βόμβα» από τον Καρβέλα που ανέτρεψε τα πάντα

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο. «Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Παράλληλα, δεν φαντάζεστε τι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του γιού και θέλει όλα τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές.Κι όμως η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα.

Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

Αλλαγή διαθήκης από τον Νίκο Καρβέλα σύμφωνα με το περιοδικό YES

Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους τους, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους! Δείτε λεπτομέρειες στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ’ όλα τα περίπτερα της χώρας…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share