Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Πού θα τη δούμε;

27 Μαρτίου 2023 14:07
Εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια για την επόμενη σεζόν και η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει με τις εξελίξεις να τρέχουν, καθώς απομένουν μικρές λεπτομέρειες και φυσικά, οι υπογραφές. Ποιο θα είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποδέχθηκε τελικά να συνεχίσει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το «Ρουκ – Ζουκ», ενώ τελικά θα παρουσιάσει και το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Οι προδότες», το οποίο βασίζεται στο κλασσικό παιχνίδι «Μια νύχτα στο Παλέρμο» και γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της.

Είναι το πρώτο mind reality game και αυτό το διαφοροποιεί σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αυτής της τυπολογίας προγραμμάτων. Σε έναν κλειστό χώρο θα συνυπάρχουν 22 παίκτες. Οι 18 ορίζεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να είναι οι «Πιστοί», ελπίζοντας να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας έως 120.000 ευρώ.

Ζέτα Μακρυπούλια νέο επαγγελματικό βήμα

Ανάμεσά τους είναι οι «Προδότες» – μια ομάδα διαγωνιζόμενων που επιλέγονται από τον παρουσιαστή του προγράμματος την πρώτη μέρα, στόχος των οποίων είναι να τους παραπλανήσουν και να τους εξαλείψουν διεκδικώντας το έπαθλο.

Οι Πιστοί δε γνωρίζουν ποιοι ανάμεσά τους είναι οι Προδότες. Το ξέρουν, όμως, οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο. Κάθε βράδυ οι προδότες συγκεντρώνονται κρυφά για να αποφασίσουν ποιον θέλουν να θέσουν εκτός παιχνιδιού. Στους παίκτες ανατίθενται αποστολές, τις οποίες πρέπει να ολοκληρώσουν, ώστε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Εάν οι «Πιστοί» διαγωνιζόμενοι εξαλείψουν όλους τους «Προδότες», θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, αλλά αν κάποιοι Προδότες φτάσουν μέχρι το τέλος, κλέβουν τα χρήματα. Το τρέιλερ συμμετοχής για τους «Προδότες» τρέχει ήδη στον «αέρα» του ΑΝΤ1 και το ριάλιτι θα γυριστεί σε επιβλητικό παλαιό κτίριο εντός της Αττικής μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Πήρε θέση η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια: Το σχόλιο της στο Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χειρουργείο

Σε μια προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του υποβλήθηκε την Πέμπτη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια πήρε θέση και του έκανε σχόλιο μετά το χειρουργείο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και πλέον Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου ενημέρωσε τους θαυμαστές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε ένα βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για την κατάσταση της υγείας του.

Όλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά. Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια και τα «περαστικά» που του ευχήθηκε η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια, κα. Αγγελική.

Το μήνυμα της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια να χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης, όμως εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Μιχάλη μου περαστικά, σιδερένιος να είσαι καλά πάντα με υγεία» ήταν το μήνυμα που του άφησε η κα. Αγγελική Μακρυπούλια, η οποία συνεχίζει να τρέφει αγάπη προς τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

σχόλιο από τη μητέρα της Μακρυπούλια στον Χατζηγιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share