Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έγινα σκύλα γιατί...»: Δε «μάσησε» τα λόγια της η Έλλη Στάη!

Άκρως αποκαλυπτική η δημοσιογράφος

27 Μαρτίου 2023 12:10
«Έγινα σκύλα γιατί...»: Δε «μάσησε» τα λόγια της η Έλλη Στάη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» στο Action 24, είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια η Έλλη Στάη, η οποία δε «μάσησε» τα λόγια της και δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό της «σκύλα».

Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξής της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τον χαρακτήρα της, την απώλεια του πατέρα της και τους άντρες.

«Έχω εκρήξεις, εκρήγνυμαι πολύ συχνά αλλά απλώς φωνάζω, δεν βρίζω, παθαίνω εγκεφαλικά από τις φωνές», παραδέχτηκε.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρή. Ήμουν 7 χρονών. Γι’ αυτό έγινα και σκύλα. Αυτές οι καταστάσεις της απώλειας γονιού σε κάνουνε control freak».

Σχετικά με τη σχέση που έχει με το αντρικό φύλο, τόνισε «Εγώ δει τους περισσότερους άντρες να είναι πιο αδύναμοι από μένα. Είναι μία έλλειψη, την οποία έχω. Είναι μεγάλο πρόβλημα». Με την ευκαιρία, αυτοί είναι όλοι οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση.

Όσο για το πως θα αντιδρούσε αν ένας άντρας που της άρεσε πολύ της έστελνε ένα ανορθόγραφο μήνυμα στο κινητό, η ίδια εξήγησε «Είμαι πάρα πολύ ορθογράφος και μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Στην αρχή αγριεύεις και λες “Ωχ! Αγράμματος;”. Μετά μπορεί να βρεις ανάλογα με το σύνολο των πραγμάτων και τρυφερότητα σε όλο αυτό λάθος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Στεγνό «κάρφωμα» στην Έλλη Στάη: «Ούτε να με χαιρετήσει...» - «Κόλαφος» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αφορμή την αποκάλυψη μια άβολης τηλεοπτικής στιγμής που είχε βιώσει πριν κάποια χρόνια η Μαρία Μπεκατώρου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στο φως την προσωπική της εμπειρία όταν είχε συνυπάρξει τηλεοπτικά με την Έλλη Στάη, στο πλατό του Alpha κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής βραδιάς. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της δημοσιογράφου για σώμα που «κόβει την ανάσα».

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια και, όταν μιλούσε, ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Στεγνό «κάρφωμα» στην Έλλη Στάη: «Ούτε να με χαιρετήσει...» - «Κόλαφος» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “Τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “Τι μου τη φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share