Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Η Ζωή Λάσκαρη αγάπησε πολύ τον...»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Μαρτίου 2023 11:08
Αποκαλυπτικός ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Η Ζωή Λάσκαρη αγάπησε πολύ τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για τον νέο νόμο περί ανθρωποκτονιών, αλλά είχε κιόλας αποκαλύψει ποιον αγάπησε πολύ η Ζωή Λάσκαρη. Με την ευκαιρία, δείτε από τη έπασχε η αείμνηστη ηθοποιός.

Η απώλεια του Βλάση Μπονάτσου

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας πολύ αγαπητός, κεφάτος, ζωντανός άνθρωπος, ταλαντούχος πολύ. Τον αγαπήσαμε πολύ κι εγώ και η Ζωή. Ήταν πολύ οδυνηρή η απώλειά του.

Τώρα έχουμε την κόρη του, τη Ζένια που λατρεύουμε, η οποία ελπίζω- γιατί αυτό θέλει- τον δρόμο του πατέρα της» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε το βίντεο

Την καμαρώνει από ψηλά η Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο σύντροφος της εγγονής της, Ζένιας Μπονάτσου (photo)

Η Ζωή Λάσκαρη είχε μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου και είμαστε σίγουροι πως την καμαρώνει από ψηλά. Η κόρη του Βλάσση ζει την ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Σωτήρη. Μιας και αναφερθήκαμε στην αείμνηστη ηθοποιό, δείτε εδώ ποια ήταν η καταγωγή της.

Η κόρη του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Μανίκα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ενώ φοιτούσαν στη δραματική σχολή. Η σχέση τους βαίνει από το καλό στο καλύτερο και σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι έκανε και το επόμενο βήμα στη σχέση του, δηλαδή να μείνουν μαζί!

Ζένια Μπονάτσου και Σωτήρης Μανίκας

Οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι που διατηρεί η Ζένια Μπονάτσου στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Η Ζένια και ο Σωτήρης αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και η νεαρή ηθοποιός αποφεύγει οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τον σύντροφό της, καθώς προτιμά να βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο μέσα από τη δουλειά της και όχι φυσικά μέσα από την προσωπική της ζωή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share