Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταπέλτης η Μαρία Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού: «Πέρασα καρκίνο κι εκείνη...»

Το σχόλιο για την παρουσιάστρια και τη σχέση τους

27 Μαρτίου 2023 10:38
Καταπέλτης η Μαρία Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού: «Πέρασα καρκίνο κι εκείνη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ιωαννίδου είχε αποκαλύψεις να κάνει και «κατακεραύνωσε» την Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τη ζωή της με τον πατέρα της, Φρέντυ.

«Ο Φρέντυ μου έλεγε “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδίου εξέφρασε και το παράπονό της για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, που αναφέρθηκε με τη σειρά της σε ένα αρνητικό εναντίον της σχόλιο, ως εξής: «Δεν με αγαπάει όσο εγώ, δεν νοιάζεται. Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Δεν μπορώ να περνάω καρκίνο – που πέρασα πριν λίγα χρόνια – και να μην περνάει ούτε απ’ έξω και να λέει στον σύντροφό μου ότι δεν μπορεί τα σκληρά.

Ούτε στις τελευταίες στιγμές του μπαμπά της δεν ήρθε. Με παρακάλεσε: “Αποχαιρέτησε εσύ τον μπαμπά γιατί εγώ δεν μπορώ, δεν το αντέχω”».

Νεαρές και αγνώριστες: Γερμανού, Σκορδά, Θεοδωρίδου, Μενεγάκη, Ζυγούλη, Μελέτη, Βίσση - 6+1 διάσημες Ελληνίδες στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και η μεγάλη αλλαγή με το σήμερα

Ναταλία Γερμανού, Φαίη Σκορδά, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελένη Μενεγάκη, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Μελέτη, Άννα Βίσση, πολλές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που μας συντροφεύουν όλα αυτα τα χρόνια μέσω της τηλεόρασης ή των τραγουδιών τους.

Θα τις αναγνωρίζαμε άραγε αν βλέπαμε μία φωτογραφία τους απ’ όταν ξεκίνησαν; Πολλές έχουν αλλάξει λίγο έως και πολύ ενώ άλλες έχουν κάνει και αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν το παραπάνω ερώτημα ακόμα πιο δύσκολο.

Κάθε εβδομάδα ξεφυλλίζετε περιοδικά με πολλές διάσημες Ελληνίδες να φιγουράρουν στα εξώφυλλα αψεγάδιαστες σαν να έχουν βγει από παραμύθι της Barbie. Παραλληλα, δείτε εδώ 20 διάσημες που άγγιξαν τον εφιάλτη της ανορεξίας!

Η δημοσιότητα αλλάζει όμως εκτός από συμπεριφορές και την εικόνα. Πολλές κυρίες άλλαξαν τα μαλλιά τους, άλλες αδυνάτισαν, άλλες έκανε μικροεπεμβάσεις για να σβήσουν κάποιες ατέλειες. Το σίγουρο είναι πως όλες ήταν και παραμένουν όμορφες από τότε που ξεκίνησαν την καριέρα τους στον χώρο της σόουμπιζ.

 Γερμανού, Σκορδά, Θεοδωρίδου, Μενεγάκη, Ζυγούλη, Μελέτη, Βίσση  στα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση

Δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη: 6 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Μητέρα μετά τα 40 για κάποιες είναι απαγορευτικό για άλλες πάλι γυναίκες ήταν το ιδανικό. Μπορεί να επικρατεί η άποψη πως το βιολογικό ρολόι μιας γυναίκας χτυπά πολύ νωρίτερα. Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί σε ηλικία άνω των 40 ετών και δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα διάσημων Ελληνίδων είναι η ηθοποιός Iωάννα Παππά που έγινε μητέρα στα 42 της. Όπως και πολλές άλλες διάσημες Ελληνίδες επέλεξαν να γίνουν, είτε για πρώτη φορά, είτε όχι, μητέρες έχοντας «πατήσει» την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους. Δες ποιες είναι αυτές!

Βασιλική Ανδρίτσου

Δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη: 6 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε το πρώτο της παιδί, στα 46 χρόνια. Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης, έγιναν γονείς για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ρούλα Ρέβη

Τον Σεπτέμβριο του 2015, στα 41 της χρόνια, η Ρούλα Ρέβη ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον Αποστόλη Τότσικα, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα Άγγελο και Ειρήνη.

Όλγα Τρέμη

Δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη: 6 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Η Όλγα Τρέμη σε ηλικία 43 ετών απέκτησε τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος είναι σήμερα 27 ετών.

Μαριάννα Τουμασάτου

Στις 26 Ιανουαρίου του 2011 η Μαριάννα Τουμασάτου έφερε στον κόσμο την κόρη της, σε ηλικία 43 ετών.

Ζέτα Δούκα

Τον Απρίλιο του 2016, στα 41 της χρόνια, η Ζέτα Δούκα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

Αθηναΐς Νέγκα

Τον Ιανουάριο του2018, στα 44 χρόνια της, η Αθηναΐς Νέγκα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share