Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Θα την ήθελαν πολλοί: Αυτή είναι η συνολική περιουσία της Φαίης Σκορδά!

Σίγουρα δεν πεινάει...

27 Μαρτίου 2023 09:13
Θα την ήθελαν πολλοί: Αυτή είναι η συνολική περιουσία της Φαίης Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, γεγονός που την έχει βοηθήσει στο να δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία, την οποία μάλλον θα ήθελαν πολλοί. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η δίαιτα που ακολουθεί για να κρατιέται στα ίδια κιλά.

Με τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έκλεισε ένα πολύ καλό deal. Αν και οι παρουσιάστριες της πρώτης γραμμής συνήθως παίρνουν μισθό γύρω στις 10.000 ευρώ, η ίδια έκανε την ανατροπή.

περιουσία Φαίης Σκορδά

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η Φαίη Σκορδά υπέγραψε στο νέο της «σπίτι» με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μισθό κοντά στα 30.000. Μάλιστα, πλέον φαίνεται πως λαμβάνει και ποσοστό 22% στα εμπορικά.

Έτσι δεν μας εκπλήσσει καθόλου το μέγεθος της μεγάλης περιουσίας της.

Περιουσία Φαίης Σκορδά: Το σπίτι στη Βούλα, το πατρικό στις Σέρρες και το πολυτελές τζιπ

Το σπίτι της Φαίης Σκορδά στη Βούλα

Σε ένα πολυτελές «ανάκτορο» ζει η Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιο που πήρε από το Γιώργο Λιάγκα. Το εν λόγω σπίτι βρίσκεται στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στη Βούλα. Όμως πόσο κόστισε στην παρουσιάστρια;

Η μεζονέτα που έχει αγοράσει στα νότια προάστια μόνο φθηνή δεν ήταν, αλλά δεν μας κάνει εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς το μισθό που παίρνει κάθε μήνα από τον ΣΚΑΙ.

Όπως είχε αναφέρει το 2018 η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετακόμισε σε νέο σπίτι θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή.

Εκτός, βέβαια, από τα – πάντα προσεγμένα – look της στο πλατό και τις stylish δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιεί ανά διαστήματα, η Φαίη Σκορδά έχει ιδιαίτερο γούστο στη διακόσμηση. Το σπίτι της στη Βούλα είναι η απόδειξη.

περιουσία Φαίης Σκορδά σπίτι Βούλα

Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, που κόστισε 350.000 ευρώ και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, πριν μπει στο σπίτι το ανακαίνισε από την αρχή.

Όσον αφορά λοιπόν τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.

Όπως και στα υπόλοιπα δωμάτια, οι λευκές αποχρώσεις και γήινοι τόνοι, κυριαρχούν σε έναν χώρο που έτσι κι αλλιώς οφείλει να αποπνέει ηρεμία, ώστε να μπορούμε να χαλαρώσουμε, ύστερα από μία απαιτητική μέρα.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού, δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακός, όπως μπορείς να δεις από τα στιγμιότυπα που η Φαίη Σκορδά έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φαίη Σκορδά: Tο πατρικό σπίτι της στις Σέρρες

Με θέα την πανέμορφη λίμνη Κερκίνη και χτισμένο στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται το όμορφο πατρικό της Φαίης Σκορδά στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα στα Άνω Πορόια. Μάλιστα, εντύπωση προκαλούν τα σαχνισιά, καθώς είναι μια τεχνοτροπία που δεν την έχουμε συνηθίσει και τόσο πολύ στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά Χριστούγεννα μαζί με τους δύο γιους της Δημήτρη και Γιάννη στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς τα οικονομικά της το επιτρέπουν ειδικά μετά το deal που έκανε με τον ΣΚΑΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι ακολουθεί την Μακεδονίτικη Αρχιτεκτονική με στοιχεία που έφεραν από την Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

περιουσία Φαίης Σκορδά πατρικό στις Σέρρες

Πρόκειται για ένα κτίριο με σαχνισιά, ξυλοδεσιές και φουρούσια που πραγματικά το χαζεύεις καθώς το βλέπεις. Το ξύλο φυσικά υπερτερεί των υπόλοιπων υλικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως με το πολυτελές αμάξι που έχει η Φαίη Σκορδά η διαδρομή προς το πατρικό της σπίτι, παρά τη μεγάλη απόσταση από την Αθήνα, φαντάζει παιχνιδάκι.

Το πολυτελές αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά

Τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά εξαργυρώνει την επιτυχία της στο ρόλο της παρουσιάστριας και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη ζωή της ένα πολυτελές αυτοκίνητο τεραστίων διαστάσεων.

Η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει από την μέρα που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα πως αποτελεί μια δυναμική γυναίκα και αυτό είναι η αλήθεια.

Πετυχημένη, δίνει τα πάντα για τα δύο της παιδιά και την δουλειά της και ως πετυχημένη αποφάσισε να κάνει ένα ακριβό και πολυτελές δώρο στον εαυτό της!

περιουσία Φαίης Σκορδά αυτοκίνητο τζιπ

Η παρουσιάστρια λοιπόν πριν από έναν περίπου χρόνο αγόρασε το τελευταίας τεχνολογίας θηρία Peugeot 3008 SUV σε καφέ χρώμα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share