Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μέσα στα λούσα η Σία Κοσιώνη: Αυτός είναι ο μισθός του Κώστα Μπακογιάννη!

Κασέ με πολλά μηδενικά

27 Μαρτίου 2023 07:44
Μέσα στα λούσα η Σία Κοσιώνη: Αυτός είναι ο μισθός του Κώστα Μπακογιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στα λούσα φαίνεται πως ζει η Σία Κοσιώνη, καθώς, εκτός από τα χρήματα που μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό της από τον ΣΚΑΙ και ο μισθός του Κώστα Μπακογιάννη είναι παχυλός.

Όπως είναι φυσικό και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με την πολιτική και έχουν εκλεχθεί από τους πολίτες παίρνουν έναν ιδιαίτερα αυξημένο μισθό που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, ειδικά για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας.

Κι επειδή πολλά ακούγονται, αλλά κανείς δε μιλάει με νούμερα, το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το μισθό του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης μισθός

Πιο συγκεκριμένα, στο δήμο της Αθήνας, αλλά και άλλων πόλεων με πληθυσμό πάνω από 100.000, ο μεικτός μισθός είναι 4.275, δηλαδή καθαρή αμοιβή περίπου 2.800 το μήνα.

Μάλιστα ίδιο ποσό με τους δημάρχους των μεγαλουπόλεων λαμβάνουν και οι περιφερειάρχες.

Τύφλα να'χει ο Κώστας Μπακογιάννης: Το εγκώμιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της, Σία Κοσιωνη

Για την Σία Κοσιώνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη πλέκοντας εγκώμιο για την νύφη της και σύζυγο του γιού της Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία, δείτε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι.

Λένε ότι οι άντρες επιλέγουν συντρόφους που τους θυμίζουν τη μητέρα τους. Έχετε κοινά στοιχεία με τη Σία Κοσιώνη, τη σύζυγο του γιου σας;

«Έχουμε, ναι! Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα.

Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή. Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές.

Τύφλα να'χει ο Κώστας Μπακογιάννης: Το εγκώμιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της, Σία Κοσιωνη

Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια.

Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share