Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περήφανος μπαμπάς ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του δημοσιογράφου με την Κρίστη Τσολακάκη

Ίδια η μαμά της

26 Μαρτίου 2023 20:52
Περήφανος μπαμπάς ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του δημοσιογράφου με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φτυστή η μητέρα της είναι η κορούλα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη, που ως μοναχοκόρη της έχουν τρομερή αδυναμία. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η πεθερά του δημοσιογράφου, Μαργαρίτα Μπρόγερ.

Μάλιστα ο παρουσιαστής έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η 8χρονη κόρη του είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορούν να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο πατέρας της, η μικρή Εύα ποζάρει αγκαλιά με το νέο σκυλάκι της.

«Νέος “έρωτας”! Εύα και Μόλυ! #lovemydog #dogsofinstagram» ήταν η λεζάντα του Νίκου Χατζηνικολάου. Η ομοιότητα της μικρής Εύας με την Κρίστη Τσολακάκη είναι εμφανής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, τον 27χρονο Παναγιώτη και ακόμη τρία παιδιά τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, την οποία παντρεύτηκε το 2004 και πρόσφατα συμπλήρωσαν 17 χρόνια γάμου.

«Έκρηξη» του Νίκου Χατζηνικολάου: «Όχι δεν το δέχομαι, την ώρα που γίνονται κηδείες...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ουδέποτε δίστασε να εκφράσει την άποψή του σε οποιοδήποτε θέμα, με τον δημοσιογράφο να τα βάζει... μέχρι και με τον ΑΝΤ1 για κάτι που προβλήθηκε χωρίς τη θέλησή του στο δελτίο.

Όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης των ευρημάτων δημοσκόπησης από τον Θωμά Γεράκη της Marc ο Νίκος Χατζηνικολάου, που βρέθηκε σε έντονη κόντρα με πολιτικό πρόσωπο, εξέφρασε τη διαφωνία του με το γεγονός πως γίνεται και δημοσιεύεται δημοσκόπηση λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, «ενώ ακόμη γίνονται κηδείες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ενώ δηλαδή ακόμη το θέμα προκαλεί μια συναισθηματική έκρηξη για όλους μας» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, συμπληρώνοντας δε πως έχει εκφράσει την ένστασή του και στη διοίκηση του τομέα ειδήσεων του σταθμού.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης, συμμερίστηκε τον προβληματισμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ωστόσο σημείωσε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την προηγούμενη Δευτέρα. «Πρόκειται για τη μηνιαία τακτική έρευνα» εξήγησε που καθυστερήσαμε για να μην γίνονται οι συνεντεύξεις πάνω στο τριήμερο πένθος.

Μάλιστα, ο κ. Γεράκης επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δημοσκόπηση μετά από εθνική τραγωδία. «Θυμάμαι μετά τη φωτιά στην Ηλεία…»

Η «αιχμηρή» τοποθέτησή του για τον ΑΝΤ1 και τη δημοσκόπηση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον διακόπτει και επισημαίνει πως «εγώ θυμάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά». Με τον κ. Γεράκη να επανέρχεται και να θυμίζει ότι στις 24 Αυγούστου στην Ηλεία είχαμε τη φωτιά και στις 26 Αυγούστου βγήκε δημοσκόπηση, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε ότι ήταν και τότε προεκλογική περίοδος «όπως κατ’ ουσία είναι και τώρα, αλλά για για εμένα αυτό δεν είναι επιχείρημα»

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

Στο τέλος της παρουσίασης της δημοσκόπησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε την αντίθεσή του γι’ άλλη μια φορά.

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ ο Θωμάς Γεράκης συμπλήρωσε πως «πρέπει να το επισημάνουμε αυτό διότι είναι πραγματικά σε υψηλή συναισθηματική φόρτιση».

«Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ» υπογράμμισε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Έμεινε...ρέστος ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτά είναι τα άγνωστα χρέη του δημοσιογράφου (photo)

Ρέστος φαίνεται πως θα μείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς η εφημερίδα «Μακελειό» κάνει λόγο για χρεωκοπία. Ποια είναι τα άγνωστα χρέη του δημοσιογράφου.

Η κατάσταση από μέρα σε μέρα κοντεύει να ξεφύγει εκτός ελέγχου και τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα για το δημοσιογράφο.

Υπενθυμίζουμε, βάσει του πορίσματος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια, δηλαδή κατ' εξοχήν δάνεια.

Χρέη Νίκου Χατζηνικολάου Real

Έτσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το Ιστορικό πόρισμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share