Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

Μετά από χρόνια αποκάλυψε την άγνωστη αλήθεια για την σχέση τους

26 Μαρτίου 2023 19:20
Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την καριέρα της, την συνεργασία τηε με «ιερά τέρατα» όπως η Σοφία Βέμπο και την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον Αλέξανδρο Ωνάση και την Μαρία Κάλλας.

-Συνεργαστήκατε με τη Σοφία Βέμπο, μια προσωπικότητα που κατέχει μεγάλο μέρος στην παράσταση σας. Δεν έχετε κρύψει πως σημάδεψε τη ζωή σας.

«Όταν πήγα στο θέατρο της, εκείνη είχε ήτα αποσυρθεί. Ερχόταν όμως κάθε βράδυ στις παραστάσεις. Με θαύμαζε και με αγαπούσε. Πίστευε ότι είμαι εμπορική και τυχερή. Όλοι έλεγαν «παίρνουμε τη Ζωζώ, γεμίζου-με το θέατρο». Υπήρχαν ηθοποιοί που εί-αν τη φήμη του «γκαντέμη» και άλλοι που τους θεωρούσαν «γουρλήδες». Εμένα και τον Σταυρίδη μας έπαιρναν για να σώσουμε την κατάσταση.»

-Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έτυχε να συνεργαστείτε ποτέ.

« Όχι. Συναντιόμασταν, πηγαίναμε στο κομμωτήριο βρισκόμασταν. Ερχόταν και με έβλεπε στο Μετροπόλιταν. Δεν έτυχε να συνεργαστούμε στη σκηνή. Με θαύμαζε όμως και τη θαύμαζα.»

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

«Αυτή η μεριά της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν...» - Αποκαλυπτική εξομολόγηση από την Κάτια Δανδουλάκη

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε σε συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από την φιλία τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη που προκάλεσε σοκ.

«Την αγαπούσα πάρα πολύ! Για μένα, η Αλίκη ήταν ένα παραμύθι -από εκείνα τα σπάνια παραμύθια που συντροφεύουν τους νέους κάθε ηλικίας της ψυχής μας. Ήταν πολύ καλή φίλη. Σε στιγμές δύσκολες, η πρώτη που θα έτρεχε ήταν η Αλίκη. “Εγώ είμαι εδώ!”, σου έλεγε -ακόμα κι όταν βρισκόσουν σε δύσκολη θέση επαγγελματικά. Σπάνιο να το πει άνθρωπος του χώρου με τόση απλοχεριά… Περνούσαμε πολλές ώρες, σε δείπνα, με πολλά γέλια, λέγαμε πάντα τις ίδιες ιστορίες και γελάγαμε, μικρά πράγματα που λένε οι ηθοποιοί μεταξύ τους, για δουλειές και άλλους συναδέλφους.

Η μεγαλύτερη χαρά της ήταν να καλεί κόσμο σπίτι, να μαγειρεύει η ίδια πολλές φορές. Τρελαινόταν για ψαρόσουπα και ψάρι, ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα! Της άρεσε να ευχαριστιόνται οι καλεσμένοι της. Θυμάμαι όταν ήταν να ανεβάσει το “Βίκτωρ-Βικτώρια”, προσπαθούσαμε να την πείσουμε να κόψει τα μαλλιά της. Δεν ήθελε με τίποτα, δεν άκουγε κανένα! Κάποια στιγμή, είπε “εντάξει, θα το κάνω!”. Στο σπίτι της, ήμασταν με μια φίλη μου, κομμώτρια. Την κούρεψε, κι ενώ ήταν κουκλάκι, με το που είδε τον εαυτό της με κοντά μαλλιά, είχαμε πολλά κλάματα, δεν της άρεσε με τίποτα.

«Αυτή η μεριά της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν...» - Αποκαλυπτική εξομολόγηση από την Κάτια Δανδουλάκη

Φύγαμε για να μπορέσει να ηρεμήσει, μας έλεγε ότι θέλαμε το κακό της, κι ότι εμείς φταίγαμε (γέλια). Έπρεπε να απομονωθεί για να το δει και να ησυχάσει. Την επομένη ξύπνησε μια χαρά, της άρεσε, οπότε έληξε το θέμα. Μέσα σ’ όλα αυτά, 2-3 μέρες αργότερα, είχαμε ένα ραντεβού με πολλούς ηθοποιούς του Σωματείου. Η Αλίκη ήταν πρόεδρος εναλλάξ με τον Νίκο Κούρκουλο κι εγώ ήμουν ταμίας. Ενώ ήταν πάντα ακριβής στα ραντεβού της, και έχοντας συγκεντρωθεί όλοι στις 11 το πρωί, όπως είχε οριστεί, η Αλίκη ήταν άφαντη. Περνάει η ώρα, 11:30, 11:45, πουθενά η Αλίκη…

Μέχρι που στις 12 η ώρα εμφανίζεται έξαλλη. “Εσείς φταίτε!”, μας είπε. Ο λόγος ήταν ότι συνήθιζε να κάνει οτοστόπ και ταξιτζήδες ή ακόμα και απλός κόσμος, την έπαιρνε στο αυτοκίνητό του και την πήγαινε στον προορισμό της. Αλλά με τα κοντά μαλλιά δεν την γνώριζαν με την πρώτη ματιά, κι έτσι καθυστέρησε στην συνάντησή μας, “βάζοντάς τα” μαζί μας! Μια άλλη φορά, θυμάμαι, είχαμε πάει στο Υπουργείο όλοι οι θιασάρχες, ο Κούρκουλος, η Λάσκαρη, η Γαληνέα…

Είχε ο Κούρκουλος μια πολύ μεγάλη, δυνατή μηχανή. Τελειώνοντας τη συνάντηση, κάτω στον δρόμο, λέει ο Κούρκουλος: “Θέλει κάποια κυρία να την πάω κάπου;”. Η Αλίκη φορούσε φούστα, οπότε δεν γινόταν να ανέβει στη μηχανή κι έτσι ο Νίκος πήγε εμένα που φορούσα παντελόνι, μέχρι το σπίτι μου.

Στη διαδρομή, γυρίζει και μου λέει: “Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να μου το θυμηθείς, η Αλίκη θα βάλει παντελόνι!”. Στο επόμενο ραντεβού, η Αλίκη πράγματι φόρεσε παντελόνι. “Δεν έχεις λόγο να μου πεις ότι δεν θα με πας με τη μηχανή σου!”, γύρισε και είπε γελώντας στον Νίκο. Αυτή η μεριά της Αλίκης ήταν αξιολάτρευτη. Αυτές οι μικρές ζήλιες και τα πείσματα, που ήταν ανώδυνα, την έκαναν ακόμα πιο αξιαγάπητη. Γιατί, ξέραμε καλά ότι στα ουσιαστικά πράγματα είχε μεγάλη καρδιά!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share