Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Κατακεραύνωση» για τον Γιώργο Νταλάρα - Ανελέητα πυρά από τον Σωτήρη Καλυβάτση

«Τόσα χρόνια...»

26 Μαρτίου 2023 18:31
«Κατακεραύνωση» για τον Γιώργο Νταλάρα - Ανελέητα πυρά από τον Σωτήρη Καλυβάτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί θυμούνται τον σάλο που είχε προκληθεί πριν κάποια χρόνια με την επίθεση με γιαούρτι σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου καταδίκασαν αυτή την πράξη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξέφρασε μια διαφορετική άποψη, μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Γιώργου Νταλάρα που συζητήθηκε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπή «Made in star» σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ο ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένοι να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι, καλό κάνει».

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας: «Χωρίς τη σύζυγό μου, Άννα, θα ήμουν...»

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή του, μιλώντας για τη σύζυγό του, Άννα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ίδιος θα ήταν ένα αγρίμι χωρίς αυτήν!

– Η σύζυγός σας, η Άννα Νταλάρα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι;

«Η Άννα με βοήθησε πάρα πολύ σε πολλά πράγματα. Εγώ προέρχομαι από έναν άλλον κόσμο, η Άννα από άλλον. Δεν ήξερα τίποτα από αυτά που είχε δει η Άννα. Εγώ της έμαθα τον Καζαντζίδη και το λαϊκό τραγούδι κι εκείνη μου έμαθε τα άλλα. Ήμουν πολύ απόλυτος. Με την ευκαιρία, δείτε το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Νταλάρα.

Κατάλαβα τα λάθη μου όμως. Έπρεπε να μάθω κι άλλα πράγματα. Τι θα ήμουν χωρίς την Άννα; Ένα αγρίμι θα ήμουν χωρίς την Άννα…».

– Ο Νταλάρας οφείλει να προσέχει διαρκώς; Αισθάνεστε ότι ακόμα κάποιοι σάς περιμένουν στη γωνία;

«Όχι, ο Νταλάρας, ή μάλλον ο Γιώργος, δεν οφείλει να προσέχει διαρκώς. Αρκεί να έχει τη δύναμη και το σθένος να αναλαμβάνει τις ευθύνες τού τι λέει, τι κάνει και κυρίως τι τραγουδάει και τι παίζει σαν μουσικός. Κανένας δεν με περιμένει στη γωνία.

Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Δεν έχω τέτοιες φοβίες. Θα ήμουν μικρόψυχος και αχάριστος αν πίστευα κάτι τέτοιο. Όταν είσαι 50 χρόνια στη δουλειά, δεν μπορείς να τους ικανοποιείς όλους. Όσο στέκομαι στα πόδια μου, αυτό το διαχειρίζομαι μια χαρά.

Η εποχή είναι τόσο δύσκολη, που καλό είναι όσοι είμαστε ευνοημένοι από την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου να αφήνουμε και κάποια αδικία ή κάποια κουβέντα παραπάνω που μας είπαν να τα παίρνει το ποτάμι».

– Πώς χτίζεται μια καριέρα; Πώς γίνεται κανείς Νταλάρας;

«Οι σημερινές καριέρες δεν ξέρω πώς χτίζονται. Όσο για μένα, θα σας πω εγώ τι πιστεύω. Πρέπει να μείνεις ταπεινός, αξιοπρεπής, απλός, με τις αρχές με τις οποίες ξεκίνησες, σταθερός, μελετηρός και επίμονος μουσικός.

Και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όταν όλα τρέχουν σαν νεράκι και η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, να σπας και κανένα καλούπι και να ξεκινάς από την αρχή, διαφορετικά ή θα βαρεθείς νωρίς, ή θα απογειωθείς απότομα, ή θα προσγειωθείς απότομα.

Η ισορροπία είναι μεγάλο πράγμα. Η ισορροπία δεν είναι συντήρηση. Και με 250 χιλιόμετρα να τρέχεις με τη μηχανή, καλή ισορροπία χρειάζεσαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share