Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

«Έκανα λάθος»: H δημόσια συγγνώμη της Έλενας Παπαρίζου μετά τη δήλωση για τα «άφυλα» παιδιά που προκάλεσε αντιδράσεις

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

26 Μαρτίου 2023 17:31
«Έκανα λάθος»: H δημόσια συγγνώμη της Έλενας Παπαρίζου μετά τη δήλωση για τα «άφυλα» παιδιά που προκάλεσε αντιδράσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου σχετικά με το ότι όλα τα παιδιά όταν γεννιούνται είναι άφυλα.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τοποθετηθεί μεταξύ αυτών και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου.

Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστο νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Ακολουθούν. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα… Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποδεχόμαστε και σεβόμαστε».

Η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σήμερα μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με την επίμαχη δήλωση: «Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια. Σκέφθηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον οφείλω να ζητήσω “συγγνώμη”, γιατί μπορώ να το κάνω, γιατί είμαι άνθρωπος.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα έχουν να κάνουν με το DNA, το περιβάλλον και τις προτιμήσεις. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, θέλω να το αφήσω εκεί. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

«Όχι κυρία μου! Κάτι σαύρες γεννιούνται άφυλες!» - Καταπέλτης ο Δημήτρης Σούρας για την "επικίνδυνη" δήλωση της Έλενας Παπαρίζου (Video)

Ο Δημήτρης Σούρας μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/3) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, θέλησε να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί άφυλων παιδιών.

«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα», ήταν τα λόγια της Έλενα Παπαρίζουν στην συνέντευξή της στον σταθμό Pride 98.6.

Σχετικά με αυτό το κομμάτι, ο γνωστός ψυχολόγος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε πόσο αγαπώ τους καλλιτέχνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετήθηκα διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις».

«Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα “άφυλα παιδιά” που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν.

Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι “δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της”. Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σούρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share