Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε το αίμα του πίσω ο Γιώργος Παπαδάκης - Έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στην Μαρία Αναστασοπούλου

Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές

26 Μαρτίου 2023 16:42
Πήρε το αίμα του πίσω ο Γιώργος Παπαδάκης - Έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στην Μαρία Αναστασοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Και οι δύο φαίνεται να έχουν βρει την χημεία τους, κάτι που βγαίνει και στα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα δεν λείπουν οι πλάκες και τα πειράγματα ανάμεσά τους.

Πριν λίγο καιρό η Μαρία Αναστασοπούλου έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τήρησε την υπόσχεσή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως αν χάσει, θα εμφανιστεί τη Δευτέρα στον αέρα της εκπομπής με... μουστάκι! Από την άλλη, αν έχανε ο Γιώργος Παπαδάκης, θα έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή με μακριά, πολύχρωμα σκουλαρίκια, που θα έμοιαζαν με «πολυέλαιους», όπως είπε ο ίδιος.

Αφού λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης, έκανε έναν πρόλογο στην εκπομπή με αναφορές στο τρέιλερ, το καλοκαίρι, αλλά και στο δικό του μουστάκι, κάλεσε στο πλευρό του την Μαρία Αναστασοπούλου.

Μόλις την είδε βέβεια, με το μαύρο, παχύ μουστάκι, ο παρουσιαστής ξέσπασε σε γέλια. Ωστόσο, το χιουμοριστικό θέαμα δεν κράτησε για πολύ, αφού με μια κίνηση του αφαίρεσε το μουστάκι από τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν ντρέπεσαι λιγάκι...»: Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου!

Επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με την γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είπε στον αέρα αντί για ΑΝΤ1… ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, την ώρα που έδινε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εκπομπή, από συνήθεια είπε «γράφετε ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Παπαδάκη να μένει έκπληκτος και να της λέει: «Δε ντρέπεσαι λιγάκι;»

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα «καρφιά» της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη.

γκάφα Μαρίας Αναστασοπούλου σε Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με σκυμμένο το κεφάλι, δήθεν ενοχλημένος από την γκάφα της, την «πείραξε» λέγοντάς τη: «Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;».

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...»: Σάλος με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Twitter!

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...» αναφέρουν λογαριασμοί στο Twitter για τον Γιώργο Παπαδάκη και όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε σάλος. Ο δημοσιογράφος δέχτηκε «επίθεση» από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έκαναν οργισμένα σχόλια σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης, ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ του κόμματος.

Αυτός δεν είναι οι μόνος δημοσιογράφος για τον οποίο γράφονται τέτοια σχόλια.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share