Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καταπέλτης» η Ζέτα Μακρυπούλια - «Δεν θα το ξανάκανα...»

Αμετάκλητη απόφαση για την παρουσιάστρια

26 Μαρτίου 2023 15:55
«Καταπέλτης» η Ζέτα Μακρυπούλια - «Δεν θα το ξανάκανα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εκ βαθέων ψυχής συνέντευξη προχώρησε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το μεγάλο παράπονο που έχει από τους γονείς και το λάθος που δεν θα ήθελε να κάνει η ίδια στα παιδιά της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μπήκατε μικρή σε έναν χώρο ενηλίκων. Θα το αλλάζατε;

"Χρωστάω πολλά σε αυτόν τον χώρο, αλλά δεν θα το έκανα στο παιδί μου. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στους γονείς μου – παρά τα πρέπει που εκείνοι μου έβαλαν – ότι με μεγάλωσαν με ευγένεια, αρχές, ήθος. Κι αυτά ήταν η σωσίβια λέμβος μου.

Μου φαίνεται λίγο βαρύ να πω ότι δεν θα το ξανάκανα, γιατί είναι η ζωή μου. Αλλά το παιδί μου δεν θα ήθελα να γίνει ούτε ηθοποιός ούτε τίποτε απ’ αυτά. Βέβαια και πού δεν είναι δύσκολα… Αλλά εδώ, επειδή τα ξέρω, θα το προστάτευα".

«Καταπέλτης» η Ζέτα Μακρυπούλια - «Δεν θα το ξανάκανα...»

Κόλαφος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αποφεύγει την...»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς και ήταν κόλαφος, αποκαλύπτοντας τι δεν αποφεύγει η παρουσιάστρια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της.

Η αγαπημένη ηθοποιός τοποθετήθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφου να ρωτάνε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, δεν είχε παραστεί αρχικα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου και η δίκη είχε τότε διακοπεί.

Το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Μακρυπούλια

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

Να σου θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share