Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Άντε γ@μ@σου, παλιο@δερφη» - Χαμός με τον Γιώργο Τσαλίκη

Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε

26 Μαρτίου 2023 12:34
«Άντε γ@μ@σου, παλιο@δερφη» - Χαμός με τον Γιώργο Τσαλίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης έξω από γήπεδο, όπου πήγε να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα με τα παιδιά του έγινε viral. Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω βίντεο ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από τα γήπεδα. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους όσους τον ακολουθούν.

Ενώ, χείμαρρος ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» για τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε το βίντεο:

Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε

Ωστόσο, κάποιος από τους διαδικτυακούς του «φίλους» ξέφυγε με αποτέλεσμα να του αφήσει ένα πολύ χυδαίο σχόλιο κάτω από το εν λόγω βίντεο.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, όπως εξιστόρισε ο γνωστός τραγουδιστής, σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον έβρισε χυδαία, γράφοντάς του «άντε γ@μ!$ου, π!λ[email protected]€ρφ!».

Το σχόλιο αυτό όμως, το έγραψε από λογαριασμό με το όνομα και το επώνυμό του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό του σχετικά άμεσα, καθώς ο άνδρας αυτός είναι ασφαλιστής και μάλιστα συνεργάζεται με πολλούς συναδέλφους του.

Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με την πρώτη προσπάθεια να τελειώνει άδοξα με βρισιές και κλείσιμο τηλέφωνο του.

Στην επόμενη όμως ο γνωστός καλλιτέχνης, κατάφερε να εκθέσει τον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δείτε το video με τα όσα εξιστόρησε ο Γιώργος Τσαλίκης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share