Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπηχτή Σίσσυς Χρηστίδου για το γάμο της με τον Μαραντίνη: «Το παραμύθι είναι πριν! Μετά έρχεται...» (Video)

Σκληρή αλήθεια ή εξαίρεση;

26 Μαρτίου 2023 11:47
Μπηχτή Σίσσυς Χρηστίδου για το γάμο της με τον Μαραντίνη: «Το παραμύθι είναι πριν! Μετά έρχεται...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπηχτή έριξε η Σίσσυ Χρηστίδου για το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη λέγοντας πως το παραμύθι είναι πριν, ενώ μετά ο γάμος έρχεται και σε γειώνει. Ενώ, σε δραματική κατάσταση είναιο Θοδωρής Μαραντίνης 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό J2US η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εκείνη, με την τραγουδίστρια να τονίζει πως το παραμύθι τελειώνει μετά την επισημοποίηση μιας σχέσης. Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή αυτή την ατάκα της Δέσποινας Βανδή συμφώνησε ότι ο γάμος γειώνει τις περισσότερες φορές τη σχέση ενός ζευγαριού.

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μια συνθήκη. Αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος. Ο γάμος είναι κάτι ιερό και κάποιοι πετυχαίνουν κιόλας. Όσο περνούν τα χρόνια και λιγότεροι, έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες… Άλλο στα 25, 35 που θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θες να την κάνεις εκτός γάμου και άλλο αν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο στη ζωή σου. Έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή» είπε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σπάει» τη σιωπή της η Σίσσυ Χρηστίδου: «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά αυτός…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου «έσπασε» τη σιωπή της για τον χωρισμό που της έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε», εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια πολύ προσωπική της στιγμή που για αρκετό καιρό την είχε επηρεάσει. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά.

Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό.

Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό» ανέφερε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19 της χρόνια, με αφορμή μηνύματα που τις στέλνουν στα social media.

Δείτε το βίντεο και όσα αποκάλυψε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share