Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Όσο πας και μας τρελαινεις...»: Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες η Αθήνα Οικονομάκου (photos)

Οι πόζες της ηθοποιού που προκάλεσαν «χείμαρρο» σχολίων

26 Μαρτίου 2023 10:00
«Όσο πας και μας τρελαινεις...»: Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες η Αθήνα Οικονομάκου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες ποζάρει η αγαπημένη ηθοποιός Αθήνα Οικονομάκου προκαλώντας ένα «χείμαρρο» σχολίων για την άψοψη σιλουέτα της. Ενώ, αυτός ήταν ο ηθοποιός που είχε «ξεμυαλίσει» την Αθηνά Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι μαμά δυο υπέροχων παιδιών, είναι όμως και μια γυναίκα που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ωραίου θηλυκού. Εντυπωσιακή, όμορφη και με κορμί αψεγάδιαστο! Η ηθοποιός είναι φουλ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να ποζάρει σε σέξι εσώρουχα και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της.

Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες η Αθήνα Οικονομάκου

«Τρέμει» την πεθερά της: Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τη σχέση της με τη μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αφοσιωμένη στα δύο της παιδιά και όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τα social media και συνομιλεί με τους ακολούθους της. Σε μια σειρά από stories η ίδια αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τη μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου. «Τρέμει» ή τα πάει καλά με την πεθερά της;

Η όμορφη ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο και απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την πεθερά της.

Η ίδια απάντησε: «Είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Αυτό τα λέει όλα! Την εκτιμώ βαθύτατα!».

πεθερά Αθηνάς Οικονομάκου

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θηλασμό και για τα παιδιά της. Πώς είναι η καθημερινότητά της έχοντας στο σπίτι πλέον δύο παιδιά; «Δύσκολη και απαιτητική. Η έλλειψη ύπνου είναι το μόνο μου θέμα, αλλιώς αντέχω τα πάντα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share