Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπαράζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μόνο η πίστη με κράταγε δυνατή, προσευχόμουν να...»

Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

26 Μαρτίου 2023 09:18
Σπαράζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μόνο η πίστη με κράταγε δυνατή, προσευχόμουν να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά στο κοινό της στο Instagram σχετικά με τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ενώ, πολύ πριν τον ερχομό του γιου της και την απόλυτη καταξίωση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν έξαλλη με τους παπαράτσι και δήλωνε πως δεν άντεχε άλλο, καθώς αυτό δεν ήταν ζωή.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Έχει αποκτήσει ένα υγιέστατο αγόρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας παρά τις αναποδιές που της έχουν τύχει.

Βλέπετε, πριν λίγο καιρό τραυμάτισε το πόδι της και τώρα βρίσκεται στην αποθεραπεία, με την ίδια παρόλα αυτά να νιώθει τυχερή μέσα στην ατυχία της επειδή έχει τον γιο της κοντά της.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη ατυχία που βρήκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πέρασε δυσκολίες που ξεπέρασε μόνο με πίστη στο Θεό.

To Q&A που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είχες γενικά εύκολη εγκυμοσύνη; Έπρεπε να μείνεις ξαπλωμένη πχ λόγω συσπάσεων;», ρώτησε μια διαδικτυακή της φίλη σε ένα Q&A που έκανε η Κωνσταντίνα.

«Μετά το Doppler και για 2 μήνες περίπου περάσαμε διάφορα. Μόνο η πίστη με κράταγε δυνατή. Κάποια στιγμή που θα είμαι έτοιμη θα μιλήσουμε… Δεν θα την ξεχάσω εκείνη την ημέρα. Γενικά έχω ελάχιστες φωτογραφίες από τότε. Απλά παρέμενα στον καναπέ/κρεβάτι και προσευχόμουν να περάσει ο καιρός!».

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share