Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρυφά ερωτευμένος ο Νίκος Καρβέλας με την Ελένη Μενεγάκη - Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Άννα Βίσση

Έμεινε "κάγκελο" η παρουσιάστρια με όσα είπε η τραγουδίστρια

26 Μαρτίου 2023 08:18
Κρυφά ερωτευμένος ο Νίκος Καρβέλας με την Ελένη Μενεγάκη - Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Άννα Βίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις «φωτιά» προχώρησε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα, ρίχνοντας την "βόμβα" ότι πρέπει να ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας σύξυλη την παρουσιάστρια. Παράλληλα, πανικό έφερε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για το παιδί που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, τον Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν διάφορες στιγμές τους από το παρελθόν αλλά και μια εκπομπή που είχαν γυρίσει μαζί με τον Νίκο Καρβέλα στο σπίτι της τραγουδίστριας πριν από 25 χρόνια.

Με αφορμή αυτή την ανάμνηση, η Άννα Βίσση έκανε και μια αποκάλυψη που ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη η οποία ξέσπασε σε γέλια.

«Κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα… Θυμάσαι που είχαμε κάνει ένα πάρτι με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ δεν ζήλευα…» είπε η Άννα Βίσση με την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπά σε γέλια λέγοντας,

«Σιγά ρε Άννα, τι είναι αυτά που λες; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια;».

Το «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα: «Η Άννα Βίσση θα έκανε καριέρα στην Αμερική ,αλλά...»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση και την καριέρα της στην Αμερική, η οποία σταμάτησε από «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα! Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο παρουσιαστής.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που έχει υπάρξει παραγωγός και υψηλό στέλεχος δισκογραφικών εταιριών, είπε: «Η Άννα Βίσση προσπάθησε να κάνει καριέρα στην Αμερική, αλλά με τον Καρβέλα δεν μπορείς να συνεννοηθείς»!

Μάλιστα, στην συνέχεια της συνέντευξής του είπε ξεκάθαρα ότι: «Η Βίσση είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε που θέλαμε εμείς στην εταιρία και ζήλευε ο Καρβέλας και επιπλέον δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share