Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Νίκος Ρουβάς: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του Σάκη και του Απόστολου (photos)

Διαγράφει την δική του πορεία στον χώρο της τέχνης

26 Μαρτίου 2023 07:56
Νίκος Ρουβάς: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του Σάκη και του Απόστολου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ετών. Παρόλο που ξέραμε ήδη αρκετά για τη ζωή και την οικογένειά του, πριν από μερικές σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είναι σεφ και εμφανιζόταν στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

O τραγουδιστής δεν έχει έναν αλλά τρεις αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον ετεροθαλή αδερφό του, Νίκο Ρουβά. Παράλληλα, ευχάριστα νέα «έσκασαν» στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, με τον τραγουδιστή να προχωράει σε σχετική ανάρτηση και αν τονίζει πως η χαρά και η συγκίνησή του δεν κρύβονται.

Ποιος είναι ο Νίκος Ρουβάς

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος Ρουβάς είναι 29 ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης. Μέσα από το εταιρικό του προφίλ στο Instagram έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα έργα που δημιουργεί καθημερινά ο νεαρός καλλιτέχνης στο εργαστήριό του.

Αν και μοιάζει λίγο εμφανισιακά στα μεγαλύτερα αδέρφια του το μεγάλο τους κοινό είναι η αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία. Μετά την αποφοίτησή του από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, ο Ρουβάς junior άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής το οποίο είχαν επισκεφτεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

O Νίκος Ρουβάς αγαπά πολύ την μουσική και δημιουργεί ξύλινες κιθάρες ενώ παίζει και ο ίδιος κιθάρα, κάνοντας φανερό πως μία καλλιτεχνική φλέβα διαπερνά τους άντρες της οικογένειας.

O γάμος του Νίκου Ρουβά

Τον Ιούλιο του 2022 ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ο γαμπρός ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share