Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν κρύφτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις...» - Η αποκάλυψη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Το ομολόγησε ότι...

25 Μαρτίου 2023 19:34
Δεν κρύφτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις...» - Η αποκάλυψη για τα ομόφυλα ζευγάρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ζωή της, τον έρωτα και τις ομόφυλες σχέσεις αποκαλύπτοντας το μυστικό των σχέσεων είτε αυτές είναι ετερόφυλες, είτε ομόφυλες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Εσύ θεωρείς ότι υπάρχουν αλλαγές ανάμεσα στα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια;

Επειδή έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις μέσα από το φιλικό μου περιβάλλον, θα σου πω ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα δεν είναι αν έχουμε να κάνουμε με δύο άντρες ή δύο γυναίκες ή με έναν άνδρα και μία γυναίκα κ.λπ. Το θέμα είναι ο έρωτας. Και αυτός είναι ο ίδιος παντού.

Δεν κρύφτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις...» - Η αποκάλυψη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Κάτι που δυστυχώς δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της κοινωνίας…

Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Γενικά, εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εν έτει 2017 αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Δεν μ' αρέσει όταν οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Σαφέσταστα και πιστεύω ότι στη ζωή του ο καθένας πρέπει να είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να κρίνεται γι' αυτό. Την ταυτότητα του καθενός δεν μπορούμε να την κρίνουμε. Εδώ, όμως, θέλω να πω και κάτι άλλο. Για το γεγονός ότι στην κοινωνία μας κάποια πράγματα δεν είναι αποδεκτά, θεωρώ ότι ένα μικρό μερίδιο πέφτει και στην ίδια την LGBT κοινότητα.

Θες να μου το εξηγήσεις αυτό;

Ναι, υπό την έννοια ότι δεν υποστηρίζουν και οι ίδιοι αυτό που είναι. Δεν μιλάω για όλους, αλλά για μια μεγάλη μερίδα που κρύβεται. Όχι ότι δεν το καταλαβαίνω και αυτό, γιατί είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη φοβία και πολλές φορές σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε άμυνες γι' αυτές τις φοβίες. Το καταλαβαίνω. Απλώς αισθάνομαι ότι, αν αυτό το coming ουt ήταν μαζικό, η κοινότητα θα κέρδιζε πιο γρήγορα όλο αυτό το έδαφος που προσπαθεί να κερδίσει.

Έριξε το «καρφί» για τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Η μοναξιά είναι...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε πρόσφατα για το τηλεοπτικό της μέλλον και με μια ατάκα της προκάλεσε αίσθηση, σχολιάζοντας ίσως έμμεσα και την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια, που είδε και θαυμαστή να της λέει στον αέρα τι... χρειάζεται να διορθώσει στην εμφάνισή της, έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τοποθετήθηκε για αρκετά θέματα.

Η... ιδιαίτερη απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μαϊου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε», είπε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου.

Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

«Τριπλό» χτύπημα του ΑΝΤ1 στη Ζέτα Μακρυπούλια - Εξελίξεις για την παρουσιάστρια

Αρκετά σημαντικές είναι οι εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει πιθανότατα στο σταθμό, αποτελώντας ένα από τα πιο «βαριά χαρτιά» του.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κερδίσει τη λατρεία του κοινού μέσα από το «Ρουκ Ζουκ», που συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία. Για το λόγο αυτό, στο σταθμό του Αμαρουσίου επιθυμούν να αξιοποιήσουν το σπουδαίο κεφάλαιο, που ακούει στο όνομά της, κάνοντάς της μια σειρά από προτάσεις.

Η «τριπλή» πρόταση του ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, μια τριπλή πρόταση υπάρχει στο τραπέζι από την πλευρά του ΑΝΤ1. Η πρώτη αφορά, φυσικά, τη συνέχεια του «Ρουκ Ζουκ», αλλά όπως αναφέρει το «Super Κατερίνα», υπάρχει άλλη μια πρόταση για τηλεπαιχνίδι στη μεταφορά του «Μια νύχτα στο Παλέρμο», που θα ονομάζεται «Οι προδότες», ενώ η τρίτη πρόταση θα την επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνίστριας σε σειρά.

Η πιο λογική κατάληξη θα είναι η Μακρυπούλια να αποδεχθεί να προχωρήσει στα δύο από τα τρία πρότζεκτ, συνεχίζοντας να διαγράφει μια εκπληκτική τηλεοπτική πορεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share