Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

«Σεισμός» για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: «Μόλις χωρίσαμε πήγαμε κατευθείαν μαζί...»

Το είπε μπροστά στις κάμερες

25 Μαρτίου 2023 14:00
«Σεισμός» για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: «Μόλις χωρίσαμε πήγαμε κατευθείαν μαζί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα αποκάλυψη για το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μπροστά στις κάμερες της εκπομπής, αναφέροντας ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς.

Αφορμή στάθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά που βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και μίλησε για το χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα και πως το ανακοίνωσαν στον γιο τους. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως πήγε και σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει στον τρόπο με τον οποίο θα το πει στον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος δεν την βοήθησε καθόλου και έδωσε τσάμπα τα χρήματα.

Δείτε επίσης: Δεν... τραβούσε άλλο η υπόθεση: Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήραν το διαζύγιο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του μπροστά στις κάμερες έκανε την αποκάλυψη για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά αναφέροντας:

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

«Επειδή και εγώ το έχω βιώσει και όταν αποφασίζεις με τον ή την σύζυγό σου να χωρίσεις μετά από πολύ καιρό και έχουμε πει πως δύο όντα δεν χωρίζουν σε μια ημέρα μέσα, αν δεν έχει γίνει κάτι ακραίο στη ζωή τους. Το παλεύουν και αποφασίζουν ότι δεν πάει άλλο και χωρίζεις.

Προφανώς και επισκέπτεσαι ειδικό. Εγώ διαφωνώ με την Θεοφανία. Εμείς τότε στο χωρισμό πήγαμε σε ειδικό, μας βοήθησε πάρα πολύ πως θα πούμε στα παιδιά ότι χωρίζουμε. Τα παιδιά προφανώς δεν ξέρουν ότι χωρίζεις. Μπορεί να έχεις παγώσει τη σχέση σου σε ένα σπίτι και να μην υπάρχει η αγάπη και η τρυφερότητα που υπήρχε, δεν σημαίνουν ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει.

Δεν πρέπει να τσακώνεσαι μπροστά στα παιδιά. Εμείς δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ έτσι και αλλιώς. Τα παιδιά θέλουν ασφάλεια, πρέπει να αισθανθούν ότι η φυγή του μπαμπά από το σπίτι δεν θα αλλάξει η συνθήκη της ζωής τους. Εδώ τους λες ότι η μαμά και ο μπαμπάς αγαπιούνται αλλά δεν αγαπιούνται τόσο πολύ πια, για να μένουν στο ίδιο σπίτι. Αν δεν πας σε ένα ειδικό να σε κατευθύνει μπορεί να πεις μπαρούφες και να τα πληγώσεις».

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό είχε κάνει ακόμα μια αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για το πως είναι η σχέση του με την Φαίη μετά τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share