Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: Στο χειρουργείο εσπευσμένα με έμφραγμα! Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

«Έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού...»

25 Μαρτίου 2023 13:36
Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: Στο χειρουργείο εσπευσμένα με έμφραγμα! Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρή περιπέτεια υγείας περνά τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο γνωστός τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, πασίγνωστος στη Λάρισα από το πέρασμά του από πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Επίσης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας είχε περάσει δύσκολες στιγμές καθώς είχε μεταφερθεί πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο επίσης με έμφραγμα

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, χειρουργήθηκε και σύμφωνα με το onlarissa.gr νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά. Να “κρατάτε γερά” και να χαμογελάτε… Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σε ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους».

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή Μάκη Καψάλη:

Η ανάρτηση του τραγουδιστή Μάκη Καψάλη μετά το έμφραγμα που υπέστη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share