Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλλη Στάη: Ο δικηγόρος, ο υπουργός, ο εφοπλιστής κ.α. - 5+1 διάσημοι Έλληνες που είχαν για χρόνια σχέση με τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης

Κύριο στοιχείο της ομορφιάς της αποτελούν τα γαλάζια μάτια της!

25 Μαρτίου 2023 12:19
Έλλη Στάη: Ο δικηγόρος, ο υπουργός, ο εφοπλιστής κ.α. - 5+1 διάσημοι Έλληνες που είχαν για χρόνια σχέση με τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει μια μεγάλη πορεία ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων. Ο λόγος για την Έλλη Στάη που μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ακόμα κρατάει χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική της ζωή. Θεωρείται η “σιδηρά κυρία” της δημοσιογραφίας. Κύριο στοιχείο της ομορφιάς της αποτελούν τα γαλάζια μάτια της.

Η Έλλη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954 στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του “Λίμπρο ντ’ όρο” του νησιού. Παράλληλα, η Έλλη Στάη ήταν πάντοτε ειλικρινείς σε όσα δήλωνε και το ίδιο είχε κάνει και στο «Πρώτο Θέμα», όπου είχε σχολιάσει πολλά που την αφορούσαν και όχι μόνο.

5+1 διάσημοι Έλληνες που είχαν για χρόνια σχέση με τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης, Έλλη Στάη

Πρώτος γάμος λοιπόν, είναι με τον δικηγόρο Νίκο Στάη, στου οποίου το γραφείο βρέθηκε για λίγο ασκούμενη. Εκεί ήρθε ο μεγάλος έρωτας και τον έριξε τον τότε καλό δικηγόρο, μια ασκούμενη μικρή δικηγόρος. Τον χωρίζει σύντομα, διότι ο έρωτας της πέρασε γρήγορα, αλλά κρατά το επίθετο του και το 1981 βρίσκεται στην ΕΡΤ, όταν πολιτικός υπεύθυνος είναι ο Αναστάσιος Πεπονής, με τον οποίο συνεργάζεται η μητέρα της Ρενέ. Ξεκινάει λοιπόν το νέο της ειδύλλιο το οποίο επίσης καταλήγει σε γάμο, με τον διευθυντή ειδήσεων Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο! Εν τω µεταξύ η Έλλη Στάη χωρίζει και µε τον ∆ηµήτρη Κατσίµη, αλλά έχοντάς τον πάντα υποστηριχτή βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ουδέποτε έκρυψε την αδυναµία της για τους ισχυρούς άνδρες. Εξού και επιλέγει η ίδια τον Διονύση Λιβανό, τότε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο ζητάει συνέντευξη για να τον γνωρίσει και από εκείνη την ίδια στιγµή µένει µαζί του. Είναι ο καιρός της θριαµβευτικής εισόδου στο λαµπερό λάιφ στάιλ της εποχής (αρχές της δεκαετίας του ‘90), καθώς µε τον σύζυγό της κάνουν στενή παρέα µε το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, ο Λιβανός έχει παραιτηθεί από υπουργός Τουρισµού στη σκιά του σκανδάλου για την άδεια καζίνου στον Φλοίσβο. Η Έλλη τον εγκαταλείπει.

Το 1999 έχει γνωρίσει και παντρευτεί τον Στέλιο Παναγόπουλο, έχει µετακοµίσει στην πολυτελή βίλα του στα νότια προάστια, αν και λίγο αργότερα, επιβάλλει τη μετακίνηση τους στο πολυτελές διαµέρισµα του συζύγου της στο Κολωνάκι, κάτι όµως που δεν αρκεί ως φαίνεται για να σώσει τον γάµο.

Διάσημοι Έλληνες που είχαν για χρόνια σχέση με την Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βουλιαγμένης το 2008. Γάμος τόσο πρωί δεν είναι κάτι συνηθισμένο, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής προφανώς αποφάσισαν να κάνουν πρωί-πρωί το γάμο τους καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν ενώπιον φωτογράφων. Και τα κατάφεραν

Ελάχιστοι γνώριζαν την ημέρα που θα γινόταν ο γάμος. Φανταστείτε πως ούτε οι οδηγοί του Μιχάλη Γουλανδρή, που μετέφεραν το ζευγάρι με τη λιμουζίνα του εφοπλιστή στο δημαρχείο, δεν το ήξεραν. Το μόνο που τους είχε πει ο Μιχάλης Γουλανδρής ήταν να είναι έτοιμοι στις 7.00 το πρωί για κάποια δουλειά.

Χώρισαν το 2013 μετά από αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. Από το 2015 έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share