Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ανδρέα πες κάτι και για μένα, μόνο για την Όλγα θα λες;»: Χαμός με τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για Μικρούτσικο - Τρέμη (Video)

«Με στεναχωρεί που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν ο πρώτος άνδρας μου»

25 Μαρτίου 2023 11:41
«Ανδρέα πες κάτι και για μένα, μόνο για την Όλγα θα λες;»: Χαμός με τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για Μικρούτσικο - Τρέμη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ!, στο οποίο αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα;».

«Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό»

Και συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσου «υπάρχει μία παροιμία που λέει: δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του. Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια! Έλεος! Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;».

Για το τραγούδι της «Το Φιλαράκι», το οποίο διασκεύασαν οι μαθητές του Κολεγίου Θεσσαλονίκης, κάνοντας αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών, επεσήμανε «το είδα το βίντεο και με έπιασαν τα κλάματα. Ήταν γροθιά στο στομάχι και ήθελα να τα ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά».

Αλαφιασμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με σόκαρε - Δεν αξίζει σε μια κυρία να ξέρουν όλοι πως...» - Το επίμαχο σχόλιο για Τρέμη - Μικρούτσικο

Όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και κάποιες προσωπικές τους στιγμές που είχαν πριν από πολλά χρόνια, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο έντονου σχολιασμού το τελευταίο 24ωρο. Το θέμα έφτασε και στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι αλαφιασμένη και να τοποθετείται επί του συγκεκριμένου θέματος, δηλώνοντας σοκαρισμένη και πως δεν αξίζει σε μια κυρία να ξέρουν όλοι για την πρώτη της φορά.

«Κοινός παρονομαστής όλων μας θεωρώ ότι είναι η άποψη ότι δεν εκθέτουμε έναν άνθρωπο εν αγνοία του. Μιλάμε για μια προσωπική στιγμή 50 χρόνια πριν που από τη στιγμή που και οι δύο δεν παρέχουν τη συναίνεση να δημοσιοποιηθεί, τότε δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιείται», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν αξίζει σε μία κυρία να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτή είναι μια ιδιωτική στιγμή, μια στιγμή που την κρατάει κάθε άνθρωπος σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο τη βγάζει φέιγ βολάν και την κάνει θέμα σε περιοδικό… Αυτό με θίγει σαν γυναίκα, με σοκάρει και με προσβάλει. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος κι έπαιρνα αυτή τη συνέντευξη, θα έλεγα ότι του Αντρέα του έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα και μου λέει αυτή τη βόμβα για να τη δημοσιεύσω και να γίνει ντόρος».

«Μου είναι πολύ σατανικό και θεωρώ ότι κάνει κακό στη δουλειά μας όλο αυτό και δεν θέλω να το πιστέψω», ήταν το σχόλιο που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τη συνέντευξη και το περιοδικό.

Η απάντηση του δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δήλωσε τα εξής:

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;», αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Katerina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share