Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λίγη ντροπή, επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη»: Άγριο κράξιμο δίχως τέλος στη Μαριέττα Χρουσαλά για το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στο Κάιρο (photos)

«Λίγη ντροπή! Η Ελλάδα θρηνεί…»

25 Μαρτίου 2023 10:39
«Λίγη ντροπή, επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη»: Άγριο κράξιμο δίχως τέλος στη Μαριέττα Χρουσαλά για το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στο Κάιρο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της με ένα λαμπερό πάρτι στο Κάιρο της Αιγύπτου. Τα γενέθλια του μοντέλου και παρουσιάστριας μάλιστα συζητήθηκαν όσα τίποτα άλλο στα social media και μάλιστα η ίδια σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Παράλληλα, απολαύστε εδώ τα απανωτά «κουνήματα» της Μαριέττας Χρουσαλά με την Καλομοίρα.

Σε μια γιορτή που θύμισε bachelorette party, η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς είχε τυπώσει ακόμα και καπελάκια και t-shirt για τους καλεσμένους της με την επιγραφή «team Marietta».

Παρά τα αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τις πρώτες αναρτήσεις της στο Instagram, συνέχισε τις δημοσιεύσεις από την Αίγυπτο, με αποκορύφωμα μια φωτογραφία της με.. στέμμα.

«Θα λατρεύω πάντα αυτή τη στιγμή» σχολίασε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο προφίλ της όπου δείχνει το αποκαλυπτικό φόρεμά της και το ιδιαίτερο στέμμα που φόρεσε στο κεφάλι ως… birthday queen!

Άγριο κράξιμο στη Μαριέττα Χρουσαλά για το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στο Κάιρο

Άγριο κράξιμο δίχως τέλος στη Μαριέττα Χρουσαλά για το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στο Κάιρο

Ανάμεσα στα πολύ κολακευτικά σχόλια και τις ευχές κάτω από την ανάρτηση της Χρουσαλά, υπήρξαν και πολλά… κραχτικά!

«Η όλη εικόνα κι η επιτηδευση, μόνο αυτό δε δείχνει. Να είστε πολύχρονη, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουμε, γιατί νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει. Φυσικά ο καθένας φοράει ο τι θέλει κ γιορτάζει όπως και όπου θελει, αλλά προσοχή στο τέρας της ματαιοδοξίας γιατί όσο το ταιζεις, τόσο θέλει κ άλλα», έγραψε χρήστης του Instagram.

«Να εισαι χιλιοχρονη και ευτυχισμενη, να χαίρεσαι το σπιτικο σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την… κορώνα!!! Ελεος!», σχολίασε δεύτερος χρήστης.

«Εσείς ζείτε σε άλλο πλανήτη» είπε άλλος, ενώ χρήστης ρώτησε τη Μαριέττα: «Πολύχρονη, αλλά για ποιο λόγο γυμνή;» «Ως προς τι όλο αυτο», έγραφε άλλο σχόλιο.

«Κλασική επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη», ήταν ένα από τα πιο καυστικά comments. «Λίγη ντροπή! Η Ελλάδα θρηνεί…», έγραψε χρήστης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share