Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επιτέλους τη βλέπουμε! Αυτή είναι η βίλα του Μάρκου Σεφερλή - 470 τ.μ, πισίνα και τεράστιος κήπος (photos)

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες

24 Μαρτίου 2023 19:36
Επιτέλους τη βλέπουμε! Αυτή είναι η βίλα του Μάρκου Σεφερλή - 470 τ.μ, πισίνα και τεράστιος κήπος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιτέλους είδαμε τη βίλα που είχε ο Μάρκος Σεφερλής στην κατοχή του πριν μερικά χρόνια. Το σπίτι του γνωστού κωμικού ηθοποιού ήταν 470 τ.μ, με πισίνα, τεράστιο κήπο και είχε όλες τις ανέσεις στην περιοχή της Βούλας.

Η βίλα, που πλέον ρημάζει, αγοράστηκε με δάνειο μετά τον πρώτο γάμο του δημοφιλούς κωμικού με την τότε γυναίκα του. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, το 2003, δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση και οι δόσεις πήγαν πίσω.

Το 2008, το σπίτι κατασχέθηκε από την τράπεζα και έκτοτε -εννέα χρόνια μετά- δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Τώρα, λοιπόν, το σπίτι βγαίνει για τέταρτη φορά σε πλειστηριασμό για οφειλή 435.000 ευρώ και η είδηση έγινε γνωστή ύστερα από ανάρτηση του σχετικού εγγράφου στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το τριώροφο οίκημα επί της οδού Κολοκοτρώνη, εκεί όπου κάποτε το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να στεγάσει τον έρωτά του από την πρώτη κιόλας ημέρα του γάμου του, το 1996, μέχρι την οριστική ρήξη, το 2003.

βίλα του Μάρκου Σεφερλή

Το ακίνητο βαρύνεται -μεταξύ άλλων- από οφειλές του ζευγαριού προς την Alpha Bank, αφού, σύμφωνα και με την κατασχετήρια έκθεση, έχει πάψει να πληρώνει τις δόσεις του δανείου, ύψους 734.478 ευρώ, που είχε πάρει για την αγορά του, τον Οκτώβριο του 2001.

Το μικρό παλάτι του Μάρκου Σεφερλή

Το τριώροφο σπίτι των συνολικά 470 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται χτισμένο σε οικόπεδο 943 τ.μ., αποτελείται από δύο ορόφους των 105 τ.μ. (πρώτος και δεύτερος όροφος) και από έναν μικρότερο των 64 τ.μ. (τρίτος όροφος), από δώμα 11 τ.μ., υπόγεια αποθήκη 6,92 τ.μ., χώρο πάρκινγκ 20 τ.μ., καθώς και από διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους, ενώ στον κήπο του υπάρχει πισίνα 40 τ.μ.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα μικρό παλάτι, που είχε ενθουσιάσει το ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή -πολύ πριν εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του-, κι έτσι και πήρε τη μεγάλη απόφαση να το αποκτήσει.

βίλα του Μάρκου Σεφερλή πισίνα

Ωστόσο, ούτε ο Μάρκος Σεφερλής ούτε η Ελσα Μιχαλακοπούλου -που έζησαν ένα θορυβώδες διαζύγιο- απάντησαν στις απαιτήσεις της τράπεζας, η οποία έναν χρόνο αργότερα προέβη σε αναγκαστική κατάσχεση του σπιτιού, ορίζοντας έτσι τον πλειστηριασμό του.

Σήμερα, τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι εμφανή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, αφού από το 2003 κανείς δεν έχει ασχοληθεί και ενδιαφερθεί για την τύχη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share