Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη: «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται…»

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

24 Μαρτίου 2023 18:50
«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη:  «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα νέα «έσκασαν» στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, με τον τραγουδιστή να προχωράει σε σχετική ανάρτηση και αν τονίζει πως η χαρά και η συγκίνησή του δεν κρύβονται.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. Με την ευκαιρία, αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδιστής.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται εμφανώς συγκινημένος για τη νέα του ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε και τα πειράγματα των συναθλητών του που του τραγούδησαν το «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας», μετά το νέο του επίτευγμα.

Δείτε το βίντεο

Βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά: Αυτός ήταν ο μισθός της Κάτιας Ζυγούλη από την ΕΡΤ

Την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» είχε αναλάβει πριν χρόνια η Κάτια Ζυγούλη, καταλήγοντας να βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά, αν αναλογιστεί κανείς τον υπέρογκο μισθό της από την ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, επιχειρούσε να προσεγγίσει τις τάσεις της μόδας με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, σε διαφορετικό πνεύμα από αυτό της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το κόστος της εκπομπής για τα 20 επεισόδια ήταν 179.645 ευρώ και την παραγωγή είχε αναλάβει η εταιρεία FOSS. Έτσι, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση τον μισθό που έδιναν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στη νταντά των παιδιών τους.

Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είχε δώσει τα χέρια με τους ιθύνο­ντες του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φο­ρέα. Επρόκειτο για μια εξωτερική παρα­γωγή η οποία προβαλλόταν ήδη δύο χρό­νια με παρουσιάστρια τη Σάντυ Τσαντά­κη, την οποία και αντικατέστησε η Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ

Το θέμα της εκπομπής εστίαζε στην ιστορία της ελληνικής μόδας μέσα από τις αφη­γήσεις σχεδιαστών, μακιγιέρ, φωτογρά­φων, κομμωτών, δημοσιογράφων και μο­ντέλων. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στον προηγούμενο κύκλο των «Ιστοριών μό­δας» είχε εμφανιστεί και η ίδια η Ζυγού­λη ως καλεσμένη, μιλώντας για τις εμπει­ρίες της την εποχή που εργαζόταν ενερ­γά στον χώρο του μόντελινγκ

.Η είδηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι σχολιάζουν τόσο το κόστος της εκπομπής, το οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ενώ αναφέρουν ότι η Κάτια Ζυγούλη όποτε έχει δοκιμαστεί σε δημόσια παρουσία δεν τα έχει καταφέρει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share