Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Στη φόρα για πρώτη φορά: Το άγνωστο ειδύλλιο της Ρούλας Κορομηλά με έναν πολύ νεότερό της άντρα μετά τον Γαλακτερό (photo)

Ο γυμναστής που της «έκλεψε» την καρδιά

24 Μαρτίου 2023 18:41
Στη φόρα για πρώτη φορά: Το άγνωστο ειδύλλιο της Ρούλας Κορομηλά με έναν πολύ νεότερό της άντρα μετά τον Γαλακτερό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φόρα για πρώτη φορά βγήκε το άγνωστο ειδύλλιο της Ρούλας Κορομηλά με έναν πολύ νεότερό της άντρα μετά το χωρισμό της με τον Νάσο Γαλακτερό.

Ο Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τη Ρούλα Κορομηλά να αλλάξει την εμφάνιση και τη διάθεσή της. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η καθημερινή συναναστροφή και οι ώρες που περνούσαν μαζί τους έφεραν πιο κοντά και δεν άργησε να δημιουργηθεί ένας θυελλώδης έρωτας. Όμως ποιος ήταν ο λόγος που χώρισαν;

Όλοι όσοι γνωρίζουν την Ρούλα Κορομηλά έχουν ένα πράγμα να λένε: “Δεν υπάρχει άνθρωπος, είτε άντρας είτε γυναίκα που να γνωρίσει τη Ρούλα και να μη γοητευτεί, να μη μαγευτεί από την προσωπικότητα της, τον χαρακτήρα της, τη δοτικότητά της στην αγάπη”. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά έπαιρνε η Ρούλα Κορομηλά από τον «Πρωινό καφέ».

ειδύλλιο Ρούλας Κορομηλά

Πόσο μάλιστα ο Βαγγέλης. Σύμφωνα με αυτούς που υποστήριζαν ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι απολάμβαναν τη βόλτα τους και περνούσαν καλά μαζί, θέλοντας όμως να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα δεν είναι λίγοι εκείνοι που διέδιδαν πως ήταν μια σχέση με ημερομηνία λήξης, αφού ο Βαγγέλης φάνηκε να ενοχλείται με τη δημοσιότητα που πήρε η μεταξύ τους σχέση, ενώ δεν μπορούσε να ακολουθήσει το λαμπερό τρόπο ζωής της παρουσιάστριας.

Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης

Ζητώντας της με όμορφο και ωραίο τρόπο να κρατήσουν πλέον μια φιλική σχέση αλλά και να συνεχίσει να είναι ο προσωπικός της personal trainer. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είναι ότι καλύτερο για την Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της, στεναχωρήθηκε πολύ, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Ρούλα Κορομηλά: «Ήταν ένας κούκλος, εγώ τον φλέρταρα και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν πριν καιρό η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της, ενώ αποκάλυψε ποιον άντρα θεωρούσε κούκλο και τον φλέρταρε εκείνη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τους Ιταλούς σταρ που φιλοξένησε κατά καιρούς στα σόου της, για τον Λούτσιο Ντάλα αλλά και τον Έρος Ραματσότι. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ραματσότι, αφού όταν τον είδε έπεσε ξερή…

«Τι ωραίος άντρας, κούκλος. Το 1991 τον γνώρισα. Ήταν ένας κούκλος. Δεν με φλέρταρε, εγώ τον φλέρταρα. Ένας Ιταλός με φλέρταρε και αυτός μάς τελείωσε… Με το που είδα τον Ραματσότι έπεσα ξερή, είπα “μα τι ωραίος που είναι”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share