Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μισθό της: «Κάποτε έπαιρνα...»

Τι αποκάλυψε;

24 Μαρτίου 2023 18:22
«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μισθό της: «Κάποτε έπαιρνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της «βόμβα» αναφορικά με το μισθό της έριξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας τα λεφτά που έπαιρνε κάποτε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στην εκπομπή της για τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Δημήτρη Κοντομηνά και το Θέμη Σοφό

Η κουβέντα πήγε στους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του θεάματος αλλά και τη δημοσιογραφία, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως κάποτε έπαιρνε αρκετά χρήματα στο Alter. “Τα χρήματα ήταν πολύ περισσότερα απ’ ότι είναι σήμερα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

μισθός Σταματίνας Τσιμτσιλή

“Τώρα, λες ευχαριστώ θεέ μου που έχω δουλειά, που πληρώνομαι στο τέλος του μήνα και ευχαριστώ θεέ μου, αν παίρνεις λίγο καλύτερα χρήματα από το μέσο όρο”, τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, ώστε να αναδείξει τις διαφορές του “χθες” με το “σήμερα” σε μισθολογικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Κάποτε όλοι οι άνθρωποι αυτού του χώρου, που λέγεται θέαμα, δημοσιογραφία, τηλεόραση, ηθοποιία, όλοι έπαιρναν πολύ περισσότερα χρήματα. Τώρα, λες ευχαριστώ θεέ μου που έχω δουλειά, που πληρώνομαι στο τέλος του μήνα και ευχαριστώ θεέ μου, αν παίρνεις λίγο καλύτερα χρήματα από το μέσο όρο. Εγώ όταν έπαιρνα πολλά λεφτά στο Alter, γιατί έχω πετύχει κι εγώ αναλογικά αυτή την περίοδο… Τότε για να κάνω μια συμμετοχή σε μια εκπομπή, τα χρήματα ήταν πολύ περισσότερα απ’ ότι είναι σήμερα…».

Κοτσάνα μεγατόνων από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αξίζει να επισκεφτούμε το Πυθαγόρειο θεώρημα...»

Πριν αρκετά χρόνια η Σταματίνα Τσιμιτσλή είχε «πετάξει» κοτσάνα μεγατόνων, δηλώνοντας πως αξίζει να επισκεφτούμε το Πυθαγόρειο θεώρημα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Happy Day», η Ελένη Τσολάκη παρουσίαζε τον καιρό και όταν αναφέρθηκε το νησί της Σάμου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επειδή είναι και τα δύο μακρινά νησάκια, να πάει δύο τρεις μέρες στη Σάμο, δύο τρεις στην Ικαρία, αξίζει τον κόπο και ειδικά εκεί στο Πυθαγόρειο θεώρημα νομίζω ότι νιώθεις...».

Μάλιστα, τότε ο Λάκης Λαζόπουλος την είχε σατιρίσει, λέγοντας: «Πολύ ωραίο μέρος το Πυθαγόρειο θεώρημα, έχω να πάω από τη δευτέρα γυμνασίου...»

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share