Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η ζωή της Ναταλίας Λιονάκη μακριά από την τηλεόραση: Άλλαξε όνομα και άφησε τα μαλλιά της ως το γόνατο (photo)

Δείτε πώς είναι σήμερα

24 Μαρτίου 2023 17:49
Η ζωή της Ναταλίας Λιονάκη μακριά από την τηλεόραση: Άλλαξε όνομα και άφησε τα μαλλιά της ως το γόνατο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές στην τηλεοπτική οθόνη, απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχή. Η ίδια πλέον έχει γίνει αγνώριστη και έχει αφήσει να μακρύνουν τα μαλλιά της μέχρι το γόνατο, με την τελευταία της φωτογραφία να σοκάρει!

Η άλλοτε κοκκινομάλλα άφησε τα μαλλιά της ως το γόνατο και στις 14 Αυγούστου του 2017 ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό με τη στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου.

Ναταλία Λιονάκη μαλλιά

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere Κένυα και η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» δημοσίευσε βίντεο από τη χειροτονία της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδερφή Φεβρωνία».

Δείτε το βίντεο με τη νέα της εμφάνιση

«Ο Κώστας Καραδήμας δεν άντεξε τις...»: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την πρώην σχέση της Ναταλίας Λιονάκη!

Έναν απρόσμενο, δυνατό έρωτα έζησαν πριν από κάποια χρόνια η Ναταλία Λιονάκη και ο Κώστας Καραδήμας. Ήταν μία καρμική σχέση, που έμελλε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της ηθοποιού, η οποία διάλεξε να γίνει μοναχή μετά το θάνατό του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει τις στεναχώριες.

Μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Καραδήμα (από γαστρορραγία και εσωτερική αιμορραγία, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας), ο καλύτερος φίλος του και συνάδελφος Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης είχε ξεδιπλώσει στην «Espresso» τις άγνωστες -και συνάμα δραματικές λεπτομέρειες- του πρόωρου χαμού του.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα ευαίσθητο πλάσμα που όπως φαίνεται δεν άντεξε τις στεναχώριες. Οι δύο νεαροί σχεδίαζαν να συνεργαστούν στο θέατρο, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ο ένας «έφυγε» για το στερνό ταξίδι και ο άλλος βυθίστηκε στη θλίψη και τους εφιάλτες του.

Οι δύο νέοι συναντήθηκαν και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για ένα περίπου χρόνο. Ήταν και οι δύο τους ηθοποιοί, έκαναν τα πρώτα βήματά τους το 2003 και η αγάπη τους για την τέχνη τους έφερε πιο κοντά. Η γνωριμία τους έγινε μέσω συναδέλφων και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Ναταλία Λιονάκη στα 46 της.

Κώστας Καραδήμας και Ναταλία Λιονάκη

«Ήταν μία σχέση πολύ τρυφερή» είχε δηλώσει η αδερφή του αδικοχαμένου ηθοποιού, Βιβή Καραδήμα, η οποία είχε γνωρίσει την ηθοποιό μετά την θεατρική παράσταση «Ιστορίες μακρινές... κι αλλιώτικες»

Ο ίδιος δήλωνε τρελαμένος μαζί της σε όλους. Ήταν ένα ειδύλλιο που δυστυχώς έκανε τον κύκλο του. Οι δύο νέοι όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επικοινωνία.

Ο Κώστας Καραδήμας έχασε άδικα την ζωή του στις 15 Μαρτίου το 2009 στο δρόμο, δύο βήματα μακριά από το Τζάνειο και η Ναταλία Λιονάκη πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του από τα μέσα.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 21 Μαίου η Ναταλία Λιονάκη πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και πέρασε την είσοδο του μοναστηριού, στο Μοχό του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς δεν άντεξε την απώλειά του.

Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει «Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός.

Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share