Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας on air: Συγκινήθηκε με γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη - Θυμήθηκε τον χαμό του πατέρα του (Video)

«Είχα χαπακωθεί...»

24 Μαρτίου 2023 16:47
«Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας on air: Συγκινήθηκε με γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη -  Θυμήθηκε τον χαμό του πατέρα του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά φορτισμένος ήταν σήμερα on air ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις μιας γιαγιάς που έχασε το εγγόνι της στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο παρουσιαστής συγκινήθηκε και «λύγισε», καθώς θυμήθηκε το χαμό του πατέρα του.Παράλληλα, δείτε εδώ το "ντροπιαστικό" και "άψυχο" sms που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης.

«Εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου, από φυσικά αίτια πέθανε ο άνθρωπος. Τις πρώτες μέρες δεν συνειδητοποιείς ότι έχει πεθάνει ο άνθρωπός σου, γιατί τον έχεις δει πρόσφατα. Πας και στην κηδεία, νομίζεις ότι είσαι σε κινηματογραφική ταινία. Είχα χαπακωθεί. Όταν περνούν οι μέρες, τότε συνειδητοποιείς την απώλεια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τα παιδιά που έφυγαν. Όχι μόνο το δικό μου παιδί» είπε η γιαγιά. «Μέχρι να πεθάνω, δεν θα το ξαναδώ. Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Και για τη μανούλα της είναι δύσκολο. Πού ήταν εκείνος ο σταθμάρχης; Ούτε ο σταθμάρχης έπρεπε να φύγει από τη θέση του. Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός. Το νιώθω κοντά μου το παιδί, πρέπει να έχεις πολλή μεγάλη πίστη. Ήταν τυχερό να το πάθουν τα παιδιά. Η ζωή τους έδωσε ραντεβού εκείνη τη μέρα, ήταν το γραμμένο, δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν», είπε, μεταξύ άλλων, η γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη.

Δείτε το βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: «Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά...» - Οι δραματικές τελευταίες στιγμές 20χρονης πριν τη σύγκρουση των τρένων μέσα από τα λόγια της μητέρας της (Video)

Την οργή της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε μητέρα 20χρονης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία. Όπως είπε, η κόρη της σπούδαζε στο διεθνές πανεπιστήμιο ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης.

Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές μετά την είδηση για τη σύγκρουση των τρένων. Τελευταία φορά μίλησε με την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ, που της είπε ότι θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα φτάσουν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να ενημερωθεί. Ούσα και η ίδια γιατρός είπε ότι γνωρίζει πώς είναι να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος από την κυβέρνηση και τα μέτρα που ελήφθησαν, είπε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share