Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο ήταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

24 Μαρτίου 2023 16:26
«Βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από το «Καλημέρα Ελλάδα» είχε μιλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης πριν καιρό, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε από την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά για τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι οποίοι υπήρξαν επί χρόνια συνεργάτες του και παραδέχθηκε ότι είναι ένας παθιασμένος φωνακλάς στη δουλειά του!

«Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου.

Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι: "να φύγει αυτός, μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος". Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τ' άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν. Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Τον ζήτησαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή, μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά» ανέφερε απογοητευμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Φύγε από το πλατό…»: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης «έδιωξε» και άλλη παρουσιάστρια μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου! (Video)

Δεν είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου, η μοναδική συνεργάτιδα που έχει διώξει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ένα παλιό βίντεο στο youtube κάνει το γύρο του διαδικτύου, με ένα αστείο «περιστατικό» από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον «έξαλλο» παρουσιαστή. Σε ποια είπε να φύγει από το πλατό;

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε διώξει και τότε παρουσιάστρια από το πλατό, λόγω… της ηλικίας της! Όταν ρώτησε τη νεαρή δημοσιογράφο πότε είναι γεννηθείς, εκείνη του απάντησε το 1993, με αποτέλεσμα να τα “πάρει” και της να της πει να φύγει από το πλατό…Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα «καρφιά» της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Φυσικά τότε ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ και όλοι έσκασαν στα γέλια, ανάμεσα τους και η Μπάγια Αντωνοπούλου, σε μια περίοδο που τίποτα δεν προμήνυε το επεισοδιακό «διαζύγιο», που έσκασε σαν «βόμβα» στα τηλεοπτικά πράγματα.

Δείτε το αστείο περιστατικό στο βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share