Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα από Βασίλη Μπισμπίκη: «Και το παιδί μου και η Δέσποινα Βανδή...»

Τι εξομολογήθηκε;

24 Μαρτίου 2023 16:06
Όλα στη φόρα από Βασίλη Μπισμπίκη: «Και το παιδί μου και η Δέσποινα Βανδή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα στη φόρα τα έβγαλε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο «News247», μιλώντας για το παιδί του, αλλά και τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή. Με την ευκαιρία, δείτε το πόσο άλλαξε πρόσφατα την εμφάνισή του.

Δεν εκνευρίζεσαι όταν επί μέρες γίνεσαι πρώτη είδηση επειδή πήγες στα μπουζούκια;

Όχι, γιατί χέστηκα για την αποδοχή. Δεν μου χαλάει κάτι. Ούτε με προσδιορίζει όλη αυτή η φασαρία. Εγώ κινούμαι με τον τρόπο που με κάνει να νιώθω καλά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος.

Και το παιδί μου και η Δέσποινα και όλοι οι δικοί μου να είμαστε μια χαρά. Το μόνο που μπορεί να με κάνει τούρμπο είναι αν έτσι όπως καθόμαστε τώρα, σηκώσει ο άλλος τη φωτογραφική μηχανή.

Γιατί το κάνεις, ρε φίλε; Δηλαδή οι περισσότερες φωτογραφίες που βγήκαν με τη Δέσποινα, στα Εξάρχεια, στην Αράχωβα, οπουδήποτε, δεν ήταν καν από παπαράτσι. Δηλαδή τι νομίζουν; Ότι χορεύω περιμένοντας ότι θα τραβήξει ο άλλος με το κινητό; Το κάνω γιατί γουστάρω.

Πώς σου φαίνεται ότι μάλλον περισσότεροι απ’ όσους ξέρουν τι σόι καλλιτέχνης είσαι, μπορεί να συζητάνε για ό,τι έκανες ένα τυχαίο βράδυ με τη σύντροφό σου;

Βασίλης Μπισμπίκης

Έχει ένα κόστος όλο αυτό, μπορεί και καλλιτεχνικό, αλλά αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά, τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Η ζωή δεν είναι πιο σημαντική από την τέχνη; Τα βάζω λοιπόν σε αυτή τη ζυγαριά και λέω: εγώ φίλε είμαι καλά.

Έχω χρόνο για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Θα δείξει ο χρόνος αν θα γίνω ένας κακός σελέμπριτι. Πρώτα είναι η ζωή και μετά όλα τ’ άλλα. Αν δεν ζεις όπως θες, τι να την κάνεις την τέχνη;

Η σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας πώς έχει αλλάξει εξαιτίας της προσωπικής σου δημοφιλίας;

Καθόλου, γιατί είμαστε φίλοι, είμαστε οικογένεια. Αν είχα αλλάξει εγώ, προφανώς κι αυτοί κάπως αλλιώς θα ήταν. Αλλά καταλαβαίνουν ότι δεν αλλάζει κάτι επειδή εγώ αποκτώ δημοφιλία και συμβαίνει όλο αυτό που συμβαίνει. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί.

Στο πώς με βλέπει ο κόσμος, ναι, παρατηρώ μια αλλαγή. Εγώ όμως δεν έχω σταματήσει να κάνω τίποτα από όσα έκανα. Ίσως να μη μπορώ να «ξεφτιλιστώ» τόσο εύκολα σε ένα μπαρ, αλλά ξέρεις κάτι; Έχω βρει και μπαρ όπου μπορώ και ξεφτιλίζομαι. Δεν έχω αλλάξει, σου λέω.

Στα Εξάρχεια μένω, εδώ τριγυρίζω, με το παιδί μου περνάω κάθε Σαββατοκύριακο, κάνουμε παρέα, και μια στο τόσο πάω και στη Δέσποινα γιατί γουστάρω τα μπουζούκια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share