Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα έβγαλε όλα στην φόρα για τον Σεργιανόπουλο η Εβελίνα Παπούλια: «Τα μόνα πράγματα που μπορώ να πω για εκείνον είναι...»

Η συγκίνησή της μετά το θάνατο του ηθοποιού

24 Μαρτίου 2023 14:41
Τα έβγαλε όλα στην φόρα για τον Σεργιανόπουλο η Εβελίνα Παπούλια: «Τα μόνα πράγματα που μπορώ να πω για εκείνον είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν ένα βασικό πρόσωπο στη ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου, λόγω της μεγάλης τους επιτυχίας στους «Δύο Ξένους», έχοντας και μια μακρά φιλία, με την ηθοποιό να συγκλονίζεται στον προ 15ετίας θάνατό του, για τον οποίο βγήκαν στην φόρα πολλές λεπτομέρειες.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του έχει πει: «Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάει και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

Για το ξεκίνημά της που συνέπιπτε με το γεγονός πως ήταν συμπρωταγωνιστές, είπε: «Το πρώτο μπαμ ήταν οι "Δύο Ξένοι". Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δεν προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Κασέ με πολλά μηδενικά: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε κάθε επεισόδιο που πρωταγωνιστούσε

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς και αυτό το είχε εξαργυρώσει και στο κασέ του που είχε πολλά μηδενικά. Πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο που πρωταγωνιστούσε;

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Η πρώτη μάχη για τον γνωστό ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου Νίκο Σεργιανόπουλο δόθηκε το 2007, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή.

Τότε ο γνωστός ηθοποιός είχε πιαστεί με ποσότητα κοκαΐνης πάνω του και είχε οδηγηθεί στην αστυνομία.

Νίκος Σεργιανόπουλος και Ρένια Λουιζίδου

«Είμαι χρήστης κοκαΐνης εδώ και τρία χρόνια… Για κάθε επεισόδιο αμείβομαι με τουλάχιστον 10.000 ευρώ, που σημαίνει ότι δεν έχω καμία ανάγκη και κανένα κίνητρο να προμηθεύομαι κοκαΐνη για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρά μόνο για να τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ… Στο σπίτι μου δεν βρέθηκε ούτε ζυγαριά ή άλλο αντικείμενο, από το οποίο να δημιουργείται έστω και η υπόνοια ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες θα μπορούσαν να προορίζονται για άλλα άτομα…»

Με τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, αλλά και περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο «βούτηξε» αρχικά στο αλκοόλ και στη συνέχεια στην άσπρη σκόνη, ο 55χρονος τότε δημοφιλής καλλιτέχνης είχε καταφέρει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ και με περιοριστικό όρο την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share