Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μητέρα για τρίτη φορά στο παιδί του Κρασσά η Βίκυ Καγιά; «Το τελευταίο διάστημα...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

24 Μαρτίου 2023 13:52
Μητέρα για τρίτη φορά στο παιδί του Κρασσά η Βίκυ Καγιά; «Το τελευταίο διάστημα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», απαντώντας και για το γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, φωτίζοντας λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε.

Η παροσιάστρια και πρώην μοντέλο, που έκανε νωρίτερα και αποκάλυψη... για τον Τζουντ Λο, αναφέρθηκε στο σύζυγό της και τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο γάμος με τον Κρασσά και τα... πολλά παιδιά τους

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα.

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι….» είπε.

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα σε σχέση με τα δικά της παιδιά, είπε, «Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο. Ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό».

Τέλος η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει από το μυαλό της η σκέψη να κάνει ακόμα ένα παιδί αλλά θεωρεί πως όλο αυτό θα έφερνε εκ νέου μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη την ηρεμία.

Πολύ πριν τον Ηλία Κρασσά: Η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά διάσημου τραγουδιστή! (Video)

Ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ της μεγάλης επιτυχίας του, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» στο οποίο είχε πρωταγωνίστησει η Βίκυ Καγιά. Αξίζει να σημειώθει πως το βίντεο του τραγουδιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις σήμερα μιας και η Βίκυ Καγιά ήταν μόλις 15 ετών όταν έπαιξε στο βίντεο κλιπ.

«Από τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» με την Βίκυ Καγιά

Λευτέρης Πανταζής: Η ανάρτηση στο Instagram με την Βίκυ Καγιά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά είχε πει ότι εκείνη την περίοδο, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο πίστευαν ότι είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή.

Όσο για τον ίδιο τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, έχει πει για τη συγκεκριμένη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά:

«Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Είναι φίλη μου, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share