Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Βασίλης Ευταξόπουλος 23 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»: «Είμαι καταθλιπτικός πια - Αναζήτησα βοήθεια...»

«Έρχομαι πολλές φορές σε συγκρούσεις μαζί του»

23 Μαρτίου 2023 22:59
Συγκινεί ο Βασίλης Ευταξόπουλος 23 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»: «Είμαι καταθλιπτικός πια - Αναζήτησα βοήθεια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες TV και μίλησε για τα οικονομικά του και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου και στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια.

Ξεκίνησε την πορεία του στην τηλεόραση το 1987 ως παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού της κρατικής τηλεόρασης Λέξεις τη σεζόν 1987-1988. Ως ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1991 με ένα μικρό ρόλο στη σειρά Η δίκη στην ΕΤ1. Ακολούθησαν μικροί ρόλοι στις σειρές Τα πέτρινα λιοντάρια, Ταύρος με Τοξότη και Οι Μεν Και Οι Δεν.

Δείτε επίσης: Απομακρυσμένη από όλα και με προβλήματα υγείας η Ράνια Ιωαννίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 88 της και τι κάνει η «θρυλική» παπαδιά του «Καφέ της Χαράς»

Βασίλης Ευταξόπουλος 23 χρόνια μετά τα Εγκλήματα

Το 1996 έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Παραλάβετε διορισμόν υποδυόμενος ένα δάσκαλο που πηγαίνει να εργαστεί στην επαρχία. Η ταινία επτά χρόνια μετά μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη ως σειρά 10 επεισοδίων με τους ίδιους συντελεστές. Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 1997-1998 στη δραματική σειρά Έκπτωτος Άγγελος.

Το 1999 ξεκίνησε να εμφανίζεται στη μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου Εγκλήματα στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της Κορίνας, τον γιατρό Παύλο Λογαρά, με τον ρόλο αυτό να τον καθιστά ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό.

Μιλώντας για τα οικονομικά του

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος;

Η πιο δύσκολη – και αφήνω το οικονομικό στην άκρη – ήταν αυτή της πανδημίας. Εκεί έχασα τον εαυτό μου. Δεν σας κρύβω ότι είχα φτάσει στην κατάθλιψη. Είμαι καταθλιπτικός πια. Μου έλειπε πάρα πολύ το κοινό, έλειπαν πάρα πολύ τα κείμενα.

Αυτός ο εγκλωβισμός για μένα προσωπικά ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Τον πρώτο καιρό το πήρα αψήφιστα. Τον πρώτο μήνα ήταν ωραία. Άρχισα να βλέπω σειρές, να διαβάζω, να γράφω. Από ένα σημείο και μετά όμως αυτή η κατάσταση με πίεσε τόσο πολύ που έφτασα στα όριά μου.

Βασίλης Ευταξόπουλος 23 χρόνια μετά τα Εγκλήματα

Χωρίς ταμπού μίλησε για την κατάθλιψη

Την κατάθλιψη πώς την αντιμετωπίσατε;

Αναζήτησα ιατρική βοήθεια. Πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είναι εύκολος ο μοναχισμός σε μία κοινωνία που δεν αντέχει τον εαυτό της; Όχι, γιατί νομίζω ότι αντέχω τον εαυτό μου. Έρχομαι πολλές φορές σε συγκρούσεις μαζί του, του βάζω διάφορα εμπόδια αλλά μου αρέσει ο μοναχισμός μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share